Haluatko lapsesi pois tuskallisesta atopiakierteesta?

Hei! olen Tiina Karjala, pienen atoopikkopojan äiti ja olen julkaissut luonnollisen PIENI SUURI ATOPIAOPPAAN (e-kirja) lapsen atooppiselle iholle.

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin pääset sisäpiiriini. Samalla kerron sinulle lapsen atooppisen ihon RASVAUKSEN KULMAKIVET eli tärkeimmät seikat jotka tulee ottaa huomioon ihon rasvauksessa.

atooppisen ihon hoito

Olen oppinut kaikki kantapään kautta...

Lapsen atooppista ihoa rasvataan usein väärin, jonka seurauksena iho yleensä menee pahempaan suuntaan, eikä ota parantuakseen millään. Olen taistellut poikamme atooppisen ihon kanssa koko hänen pienen elämänsä ajan. Atopia puhkesi pojallemme hänen ollessaan noin kolmen kuukauden ikäinen. Iho oli todella pahassa kunnossa, varsinkin poskista iho oli aina rikki ja vesikelloilla. Olin epätoivoinen ja käänsin kivet ja kannot löytääkseni oikean ja mahdollisiman luonnonmukaisen hoitokeinon hänelle.

Imetin poikaamme noin 9 kuukautta ja vasta imetyksen lopettamisen jälkeen pääsin paremmin kiinni myös hänelle sopimattomiin ruoka-aineisiin ja hänen ihonsa alkoi pikkuhiljaa parantua. Tämä tapahtui hänen ollessaan noin yhdeksän kuukauden ikäinen. Nykyään poikamme iho on todella hyvässä kunnossa, eikä ole tarvinnut kortisonikuureja ollenkaan! Mutta asia ei ole niin yksiselitteinen, koska atooppinen iho ei ole pelkkä ihosairaus, vaan se on kutiseva ja tulehduksellinen ihosairaus ja siihen vaikuttavat muutkin asiat kuin ruokavalio ja rasvaukset. Oppaani perustuu, niin tutkittuun tietoon kuin omiin kokemuksiinikin.

Pieni suuri atopia opas on sinulle jos...

Lapsesi on juuri saanut atooppisen ihon diagnoosin, etkä tiedä mistä aloittaisit.

Lapsesi on sairastanut atopiaa jo hetken aikaa, olet epätoivoinen ja tuntuu, että olet kokeillut jo kaikki mahdolliset keinot, mutta mikään ei vaan auta.

Haluaisit teettää allergiatestit lapsella, mutta et tiedä mitä ja miten.

Olet testannut kaikki mahdolliset rasvat lapsesi iholla, mutta tuntuu, että mikään niistä ei toimi.

Olet imetysdieetillä, mutta et ole saanut oireita aiheuttavia ruoka-aineita kiinni.

Haluaisit kokeilla tiettyjen ruoka-aineiden jättämistä pois ruokavaliosta, mutta et tiedä miten toteuttaisit sen.

Epäilet, että lapsesi suolisto on epätasapainossa mutta, et tiedä mitä tekisit asian kanssa.

Epäilet lapsellasi allergiaperäistä atopiaa, mutta et tiedä miten etenisit asian kanssa.

Haluaisit vaihtaa tavalliset perusvoiteet luonnonmukaisiin tuotteisiin, mutta et koe niiden olevan yhtä tehokkaita kuin apteekkituotteiden.

Et tiedä miten käytät kortisonivoidetta ja lisäksi tuntuu, että se ei edes auta mitenkään.

Epäilet lapsellasi olevan siitepöly- tai ristiallergiaa, mutta et tiedä mitä tekisit asian kanssa.

Haluat, että lapsesi nukkuu yöllä, jotta myös sinä voit nukkua.

Olen koonnut oppaaseen kaikki oleellisimmat asiat

Oppaassa oleva tieto on samassa paikassa ja kätevästi käsilläsi. Lukemalla oppaan säästät aikaasi, sillä sinun ei tarvitse etsiä tietoa enää muualta! Lupaan, että lukemisen jälkeen tiedät:

Kaikki seikat, jotka vaikuttavat ihon kuntoon, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Sisäisesti saat lapsen suoliston kuntoon ja ulkoisesti poistat herkkyyksiä aiheuttavat aineet ympäristöstä. Teet helposti nämä korjaavat toimenpiteet.

Saat tietoa lisäravinteista ja allergiaa sekä herkkyyksiä aiheuttavista ruoka-aineista. Nämä auttavat atooppista ihoa voimaan paremmin.

Koko perhe nukkuu paremmin, sillä lapsesi nukkuu yönsä paremmin.

Kuinka teet helposti luonnonmukaista rasvaa ja iho-öljyä itse ja säästät rahaa.

Opas EI ole sinulle jos:

Et ole valmis panostamaan ajallisesti oppaan lukemiseen ja asioiden muuttamiseen.

Et usko lisäravinteiden vaikutukseen kehossa.

Et usko, että ruokavaliolla voi vaikuttaa atooppisen ihon kuntoon.

Ekoelämäni