Kokemuksia Energisoivasta intuitiivisesta chakratanssista Seinäjoella

Miten voit oppia kuuntelemaan omaa intuitiotasi?

Kokemuksia Energisoivasta intuitiivisesta chakratanssista Seinäjoella. On tärkeää löytää elämässään oma tapa, jossa saa yhteyden omaan sisimpäänsä. Nykyaikana useimmilla on kiire ja suoritetaan elämää tehtävästä toiseen. Elämän tarkoitus ei kuitenkaan ole suorittaminen, vaan hetkessä eläminen, mutta kuinka vaikeaa monille onkaan elää juuri paraikaa meneillään olevassa hetkessä. Joko mietitään menneisyyttä tai suunnitellaan tulevaisuutta. Näin tekemällä et saa hetkestä kiinni, etkä saa muutettua elämääsi mitenkään, sillä jokainen hetki on mahdollisuus muutokseen. Mahdollisuus muuttaa suuntaa.

Toisilla toimii meditaatio toisilla liike, kuitenkin molemmilla on sama päämäärä ja jokaisen on itse löydettävä se juttu mikä toimii, mutta molemmilla päämäärä kuitenkin on tarttua hetkeen. Nykyajan mielen on vaikeaa yhtäkkiä pysähtyä ja olla rauhassa ja se on ihan ymmärrettävää. Olen itsekin ollut tilanteessa, jossa olisin kovasti halunnut rauhoittua ja pysähtyä, mutta minulla ei oikein ollut vielä siihen tarvittavia työkaluja. Onneksi nykyään pystyn jo pysähtyä hetkeen ja jopa meditoida ilman jatkuvaa melua päässäni, mutta tämä muutos ei ole kuitenkaan tapahtunut hetkessä.

Kokemuksia Energisoivasta intuitiivisesta chakratanssista Seinäjoella

”Chakratanssi on ollut kiireisten ja stressaavien työviikkojen pelastus”

”Tanssiminen oli ihanan vapauttavaa ja energisoivaa”

”Keho vapautui ja olo oli tanssin jälkeen tasapainoinen”

(Kommentteja tanssikurssilaisilta)

Miten liike voi viedä sinut meditatiiviseen tilaan?

Oletko kuullut sanonnan ”liike on lääke”? Kyllä, liike on lääkettä fyysiselle kehollemme, mutta se on lääkettä myös mielellesi. Liikkeellä saat syvän yhteyden kehoosi musiikin tehostaessa vaikutusta. Tanssi on oivallinen esimerkki hyvästä liikkeestä ja energisoivasta vaikutuksesta. Keho pääsee liikkumaan ja purkamaan energiaa samalla kun mieli keskittyy musiikkiin, syntyy täydellinen yhteys, jos vain sallit sen. Keskityt vain ja ainoastaan kehoosi ja sen liikkeeseen. Täydellinen kombo, eikö vain? Tanssiminen sopiikin juuri tämän takia sinulle, joka et ole vielä ole ottanut omaksesi perinteistä meditaatiota. Intuitiivisella chakratanssilla vot päästä meditatiiviseen tilaan liikkeen avulla. Tanssia voisikin verrata hieman jopa joogaan, mutta tunne tanssimisessa ja aistimisessa on paljon voimakkaanpi. Katso Energisoivan chakratanssin tunnelmia videolta >>

”Sain mielikuvia paikoista joissa olen käynyt”

”Tunne kun olisin leijunut hetkellisesti”

”Havaitsin energiavirtausta huoneessa”

(Kommentteja tanssikurssilaisilta)

Chakratanssin aikana voit leijua omassa kuplassasi

Chakratanssin aikana olosi vapautuu ja rentoutuu entisestään kun suljet silmäsi. Silmien sulkeminen auttaa sinua ”menemään omaan kuplaasi” ja aistimaan helpommin sekä olemaan täysin läsnä tilanteessa. Tanssin aikana ja aivan kuten meditaatiossakin usein käy niin, että aika katoaa hyvin helposti ja tällöin se voi kulua todella nopeasti. Tässä tilanteessa täytyy ymmärtää, että se on pelkästään hyvä asia, sillä olet keskittynyt täysin hetkeen ja kun keskityt hetkeen olet 100% läsnä ja menet flown mukana. Saat tanssin aikana syvän yhteyden itseesi ja voit saada monenlaisia kehollisia tuntemuksia kuten vilun väreitä, energiavirtauksia, pistelyä, närästystä (jos energia alkaa nousta juurichakrasta). Voit saada myös mielikuvia tai jopa näkyjä tai muita vastaavia tuntemuksia. Näitä tuntemuksia ei kannata pelästyä, sillä ne ovat osa sinua ja nousevat syvältä sisimmästäsi, koska pääset yhteyteen itsesi kanssa. Tanssin aikana kannattaakin olla avoin kaikenlaisille kokemuksille, sillä voit yllättyä positiivisesti mitä tuleman pitää.

”tanssi oli vapauttavaa ja herätti femiinistä alkuvoimaa”

”Liike ja kehollisuus oli juuri sitä mistä itseni löysin”

”Tanssiminen oli kuin sielunhoitoa”

(Kommentteja tanssikurssilaisilta)

Kokemuksia Energisoivasta intuitiivisesta chakratanssista Seinäjoella

Tanssiminen ei ole vain tanssimista, vaan se on yhteyden luomista omaan sisimpääsi. Kun pääset yhteyteen oman sisimpäsi kanssa huomaat olosi kohentuvan ja mielesi rauhoittuvan. Tunnetta voisi kuvailla sellaiseksi, että olet päässyt takaisin kotiin omaan arvokkaaseen kehoosi, joka viestittää sinulle joka hetki erilaisia asioita. Tanssin aikana voi siis ilmetä monenlaisia tunteita ja kokemuksia. Tanssin aikana liikut intuitiivisesti, niin kuin kehosi haluaa. Kun liikutaan tunteiden ja fiiliksen mukaan, ei ole ollenkaan kummallista, jos haluat laulaa tai äännellä musiikin mukana ja se on täysin ok tanssikurssillani. Kurssilaiseni sanoin tanssiminen on kuin terapiatanssia. Näinhän se oikeastaan on, kun pääsemme liikkumaan vapaasti flown mukaan, sallien kaikki tunteet ja fiilikset (niin hyvät kuin huonotkin) ja pääsemme lähemmäksi itseämme kuin koskaan. Tanssimista ei tarvitse jännittää ja se sopii monenlaiselle liikkujalle.

Energisoiva intuitiivinen chakratanssi

Tanssiminen alkaa aina kehollisella harjoituksella jolla pääset lähemmäs itseäsi ja kehosi jännitys kaikkoaa. Otamme yhteyden kehoosi aluksi hengitys- ja hytkytysharjoituksella, jolloin kehoyhteytesi paranee. Tanssilla voit päästä meditaation kaltaiseen tilaan, jossa ajalla ei ole merkitystä ja saat syvän yhteytesi itseesi. Energisoiva tanssi sopiikin todella hyvin sinulle, joka et ehkä osaa rauhoittua meditaatioon.  Musiikki ja tanssiminen vapauttavat tunteita ja sitä kautta myös mahdolliset tukokset chakroissa alkavat avutumaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssimisesta, eikä kurssilla ole koreografiaa, vaan tanssiminen on vapaamuotoista. 

”Onnistunut ja hyvä kokemus. Tämä on kuin terapiatanssia”

”Pääsin kunnolla meditatiiviseen tilaan ja energia virtasi toden teolla”

”pääsin todella nopeasti flowhun ja alku tärinäharjoitus auttaa kyllä siihen”

(Kommentteja tanssikurssilaisilta)

Kategoria:
5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!