Mieletön saunalautta ja maisema Seinäjoen läheisyydessä

Mieletön saunalautta ja maisema Seinäjoen läheisyydessä

Mieletön saunalautta ja maisema Seinäjoen läheisyydessä. Mikäs sen parempaa kuin saunominen ihanassa ympäristössä! Lähdin etsimään rauhallista saunaa järvimaisemalla. Onneksi minun ei tarvinnut etsiä kauaa, kun Finkarhu tuli vastaan. Laitoin viestiä ja lähdimme sovittelemaan päivää. Saimme päivän sovittua ja saunomiskokemus oli puoliksi valmis.

Hyvä sauna ja ruoka tekevät täydellisen illan

Lähdimme ajelemaan kohti saunapaikkaa ja perille päästyämme valkeni täydellinen rentoutumisen koto. Saunaa, uimista sekä hyvää ruokaa, kyllä kiitos! Purimme tavarat ja pääsimme heti lämpimään saunaan, jossa oli koivuvihtakin valmiiksi tehtynä. Myös juomavedet oli kannettu saunalle. Löytyihän sieltä myös kylmälaukku, minikaiutin sekä latauspiuhat. Täydellistä!

Mieletön saunalautta ja maisema Seinäjoen läheisyydessä

 

Mieletön saunalautta ja maisema Seinäjoen läheisyydessä

Saunalautta sijaitsee Kalajärven Matkailukeskuksen läheisyydessä

Saunalautta sijaitsee Kalajärven Matkailukeskuksessa, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet lomailuun ja vapaa-aikaan. Saunalautan läheisyydessä on Ravintola Kalajärvi ravintola- ja leirintäpalveluineen. Saunalautalla oli ihan täydellinen miljöö rentoutumiseen ja saunomisen ohessa pääsi kokeilemaan samalla sup-lautaa ja tramboliiniakin. Kuvat kertovat ehkä enemmän kuin tuhat sanaa ja niistä näetkin, miten mieletön maisema saunalla oli. Saunassa tuli ihan mielettömän hyvät ja kosteat löylyt ja peseminen tapahtui raikkaalla järvivedellä. Harmittelin saapuessamme, että olin unohtanut hiusshampoopalani kotiin, mutta se ei menoa haitannut, sillä saunassa oli luonnonmukaisia tuotteita pesuaineina. Isoo plussa, tästä luonto kiittää!

saunalautta | ekoelamani

 

Mieletön saunalautta ja maisema Seinäjoen läheisyydessä

Mikäs sen parempaa rentoutumista kuin saunominen

Saunominen on suomalaisten perinne ja olen pikku hiljaa myös alkanut nauttimaan saunasta. Johtunee osaksi varmasti siitä, että olen alkanut käyttämään päässäni saunapyyhettä, jolloin pää ei kuumene saunoessa liikaa. Saunominen puhdistaa niin kehoa kuin mieltäkin ja saunassa ainakin oma mieleni lepää. Mikäs sen rentouttavampaa kuin saunominen ja uiminen järvivedessä. Sieluni nauttii täysin rinnoin tällaisesta hemmottelusta. Kuten sanottu, sauna oli mielestäni aivan kymppi ja terassillekin aurinko paistoi melkein koko saunomisen ajan.

saunalautta | ekoelamani

Saunalautta on pop

Saunomisen ja uimisen jälkeen siirryimme syömään. Saunalautalla oli hyvänkokoinen kaasugrilli, joten ruoan laittaminen kävi todella helposti. Grilli päälle ja lihat tulelle. Aurinko rupesi juuri sopivasti paistamaan, kun aloimme grillaamaan, joten siirsimme saunan sisällä olleen pöydän pihalle ruokailun ajaksi. Jos siis kaipaat hyviä löylyjä sekä aitoa rentoutumista, en voi kun suositella tätä paikkaa. Saunalautta sopii erinomaisesti erilaisille pienemmille porukoille, mutta miksei päiväksi lapsiperheillekin. Aivan mieletön kohde juuri tällaisille perheille, joilla ei ole omaa mökkiä ja mahdollisuutta nauttia muuten näin hienosta miljööstä. Jos siis sauna ja uiminen mahtavassa miljöössä kiinnostaa, niin laita ihmeessä viestiä Finkarhun Annelle.

saunalautta | ekoelamani

Aikamoiset näkymät suoraa saunalta! 🙂

Kategoria:
5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!