Mitä on energiapuhdistus- kuinka se toimii?

Mitä on energiapuhdistus- kuinka se toimii?

*Yhteistyöpostaus palvelu saatu

Mitä on energiapuhdistus- kuinka se toimii? Kaikki värähtelee ja kaikella on oma taajuutensa. Energiasta ei vaan yleisesti puhuta mitään. Tiesitkö muuten, että Albert Einstein osoitti fysiikan keinoin sen, mitä viisaat ovat opettaneet tuhansia vuosia: Materiaalisessa maailmassamme kaikki – niin elollinen kuin eloton – on tehty energiasta, ja kaikki säteilee energiaa. Hän päätyi siihen lopputulokseen, että maailmankaikkeuden jatkuvasti laajeneva ja dynaaminen luonne voidaan ymmärtää ainoastaan meitä ohjaavan, toisesta ulottuvuudesta peräisin olevan korkeamman älyn luomuksena.

Kuka tahansa voi aistia energioita

Kuka tahansa voi oppia aistimaan energioita, se on meidän syntymäoikeutemme – unohtunut tieto, jonka voit kuitenkin valjastaa käyttöösi niin halutessasi. Joku voi esimerkiksi meditoidessa aistia kuvioita, kuvia tai värejä. Joku toinen taas voi aistia tuntemalla, eli ihminen voi tuntea fyysisesti ihollaan kylmää, lämmintä, vilun väreitä sekä tuulahduksia. Kolmas taas kuulee erilaisia sanoja tai ääniä (en puhu tässä yhteydessä mielensairauksista kuten skitsofreniasta vaan korkeammasta kokemuksesta ja aistimisesta). Mitä enemmän tulet tietoisemmaksi omista aisteistasi, sitä paremmin voit luottaa niihin ja omaan intuitioosi. Pystyt olemaan paremmin perillä omasta itsestäsi ja käyttäytymisestäsi, sekä kuulet sisäistä ohjaustasi paremmin.

Mitä on energiapuhdistus- kuinka se toimii?

Täytyy kuitenkin huomioida, että myös ulkopuoliset energiat vaikuttavat sinuun. Toki niiltä voi suojautua, mutta jos puhutaan esimerkiksi erilaisista tilojen energioista, niin niitä vastaan ei ehkä olekaan  niin helppoa suojautua.

Kaikki on energiaa ja energia on kaikki

Koska kaikki on energiaa, energia toimii, vaikka kaikki energia ei ole näkyvää. Energiahoidot ja esimerkiksi energiapuhdistukset tarvitsevat intention eli aikomuksen tehdä jotain. Energiahoidossa käynnistän itse hoidon aina intentiolla. Ihmisiä, tiloja, rakennuksia sekä melkeinpä mitä vaan voi puhdistaa energialla. Ajan saatossa tiloihin ja myös ihmisiin voi tarttua erilaisia energioita tai jopa entiteettejä. Jokainen voi halutessaan tehdä energiahoitoja, sillä se taito on meillä jokaisella. Voit halutessasi lukea energiahoidoista lisää täältä. Energiapuhdistukset sen sijaan vaativat hieman enemmän taitoja ja siksi otinkin yhteyttä Outiin ja Jiriin, joita ystäväni suositeli.

Mitä energiapuhdistus sitten käytännössä tarkoittaa?

Energiapuhdistuksia voidaan tosiaan tehdä niin tiloille kuin ihmisillekin. Itse olen vakuuttunut siitä, miten energiapuhdistukset toimivat, vaikka en itse niitä vielä osaakkaan tehdä. Kodin ja energiakentän kuntoutuksessa poistetaan ensin rasitteet kodista ja energiakentästäsi (tunnetaan myös nimellä aura), lopuksi tehdään asiakkaalle vielä kuntoutus. Saat väsymyksen ja ilottomuuden tilalle energisen ja virkeän olon. Kotona on taas rauhallinen ja hyvä olla. Kuntoutuksen vastaanottaminen ei vaadi erityisiä toimia. Häiriöt poistuvat sitä mukaa, kun niitä tutkimuksessa löydetään.

energiahoito | Ekoelamani

Laajemmassa eri elämänalueet huomioon ottavassa kuntoutuksessa tutkitaan vaikeuksien syitä syvemmeltä. Sieltä löytyy usein tekijöitä, miksi jokin elämänalue on täysin tukossa ja epäonninen. Syynä voivat olla omat teot, joita on tehnyt muille tai vastaavasti joku toinen ei halua sinun menestyvän jollain elämänalueella. Kun nämä esteet poistetaan, pääsee elämä asettumaan taas uusille urille.

Tilasin kuntoutuksen koko perheellemme, toimistooni, kotiimme sekä omaan lapsuudenkotiini. Halusin, että kuntoutuksesta tehdään mahdollisimmaan laaja ja tehokas samalla kertaa. Kuntoutus oli nopeasti ohitse, eikä minulla ollut juurikaan mitään henkisiä tai fyysisiä tuntemuksia asian suhteen. On kuitenkin huomioitava, että herkemmät ihmiset saattavat aistia erilaisia olotiloja sekä väsymystä hoidon alkuvaiheessa. Mennessäni lapsuuden kotiini puhdistuksen jälkeen, energia tuntui paljon raikkaammalta ja puhtaammalta. Ei yhtään enää niin pelottavalta kuin ennemmin. Olen kokenut lapsuuden kodissani paljon erilaisia kummallisia ja ehkä hieman jopa pelottaviakin kokemuksia, kuten erilaisia ääniä sekä tavaroiden ”lentelyä”, eli sielä on varmasti ollut jotain negatiivista energiaa. En mene kirjoituksessani sen tarkemmin näihin puhdistettuihin energioihin, mutta negatiivista energiaaa voivat aiheuttaa esimerkiksi erilaiset kiroukset tai syystä tai toisesta välitilaan joutuneet vainajat, jotka ovat vahvasti negatiivisia.

Mitä on energiapuhdistus- kuinka se toimii?

Energiapuhdistuksesta saa halutessaan tarkat tiedot, eli saat tarkat tiedot mitä energiakentästäsi tai kodistasi on poistettu. Kaavake oli todella mielenkiintoinen ja sillä sai kyllä hyvin käsitystä, kuinka paljon meihin vaikuttavat myös erilaiset negatiiviset energiat. Tilastosta huomasi hyvin myös kuinka puhtaita lapset ovat. Heillä ei vielä ole toisten aiheuttamia negatiivisia kiroksia tai karmaa.

Olen todella tyytyväinen puhdistukseen ja tästä onkin hyvä jatkaa eteenpäin. Jos olet joskus miettinyt tilojen tai itsesi puhdistamista, niin ota ihmeessä yhteytä Outiin ja Jiriin.

Kategoria:
5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!

Ekoelämäni