Miten syntymäkartan tulkinta auttaa sinua elämässäsi?

*Yhteistyö, palvelu saatu

Oletko kiinnostunut itsesi tutkimisesta ja kehittämisestä? Syntymäkartan tulkinta on kuin lyhytelokuva sinusta ja sinun persoonallisista piirteistäsi. Syntymäkartan tulkinta pitäisi näin leikkimielisesti olla ”pakollinen luento” ja kuulua jokaisen elämään, niin paljon siitä oppii. Toisaalta taustalla pitää olla jo jonkin verran itsetutkiskeluja ja omien haavojen läpikäyntiä, että voi vastaanottaa tuon kaiken tiedon. Kun minulle avautui mahdollisuus yhteistyöhön Tähtituulen kanssa olin heti mukana! Olin aina halunnut mennä oman tähtikartan tulkintaan ja nyt siihen aukesi mahdollisuus.

Miten syntymäkartan tulkinta auttaa sinua elämässäsi?

Syntymäkarttasi on juuri sitä mitä odotat

Tähtituulen takana toimii Anne Mari ja hän pitää vastaanottoaan Seinäjoella Törnävän Piirillä. Tähtituulen palvelut painottuvat henkiseen hyvinvointiin, astrologiaan, tarotkortteihin, kursseihin ja erilaisiin iltoihin. Palveluihin kuuluvat myös regressiohoidot, energiahoidot sekä henkimaailman viestit ja taide.

Tein jutustani kaksiosaisen, sillä asiaa tuli niin paljonettä kaikki ei vaan olisi mahtunut tähän. Tämä kuvastaa hyvin myös sitä kuinka paljon kartasta selviääkään asioita. Tulkintaan mennessä minulla ei ollut odotuksia ja eniten hämmennystä itselleni aiheutti ehkä se, että tulkinta kuvasi aika täydellisesti luonnettani. Syntymäkarttani ei ollut mitenkään perinteinen kaksosen kartta ja jos totta puhutaan, niin en ollut asiasta yllättynyt.  Kartallani oli todella vahva ja voimakas kaksosen painotus. Persoonallisista planeetoista kolme osui kaksoseen joka on iso määrä. Tulkinta alkoi päämerkkieni läpikäynnillä, jonka jälkeen siirryttiin pikkuhiljaa syvemmälle ja syvemmälle astrologian saloihin.

Päämerkit syntymäkartassa

Aurinkomerkkini on siis kaksonen. Kaksosen perusenergia on aurinko ja tämän tunnistan kyllä heti. Rakastan auinkoa ja Joskus NLP-opinnoissa tekemäni mielikuvaharjoitukset nostivat myös keltaisen mollukan esiin. Tämän aurinkoenergian huomaa helposti etenkin pienissä lapsissa, jotka eivät vielä ole saaneet suuria vaikutuksia ympäristöstään.

Nouseva merkkini oli leijona

Nousumerkki leijona kuvastaa persoonaani. Persoona taas muodostuu kaikista erilaisista vaikutteista mitä on lapsena kokenut. Siihen sisältyvät ympäristö, erilaiset kokemukset ja ihmiset. Nouseva merkki kattaa ulkonäkön, liikkeet, eleet ja se on juuri se henkilökohtainen puoleni. Nouseva merkkini on kartallani myös suurimpia kasvupaikkoja itselleni ja sisältää paljon karmaa. Tämä sijainti on vaikea varsinkin naisilla joilla on leijona nousumerkkinä. Tunnistin itseni kuvauksesta hyvin, koska tapanani on usein asettaa itselleni hyvin suuria tavoitteita ja yleensä vain täydellinen kelpaa (oli asia mikä tahansa). Nouseva merkki on juuri se osa-alue, jota minun täytyy kehittää.

”Nouseva leijona asettaa itselleen kovia tavoitteita ja joita sitten hioo pitkään, eikä uskalla antaa täyttä potentiaalia itsestään, koska pelkää mokaavansa ja pelkää muiden ilkkuvan”

Miten syntymäkartan tulkinta auttaa sinua elämässäsi?

Kasva leijona, kasva!

Minun täytyy kasvaa leijonaksi. Kuinka monta kertaa olen esimerkiksi kakkuja tehdessäni meinannut heittää ne roskiin, pienen ulkonäkövirheen takia. Toisaalta ongelmani taas onnistuttuani, on että homma menee ehkä hiukan yli ja liika itsevarmuus kostautuu heti ja universumi laittaa aika nopeasti polvilleen. Tulkinnassa tuli selväksi, että minun pitäisi löytää tietynlainen tasapaino ja nöyryys. Tämän toki olen itsekin jo tiedostanut. Toki onnistumisia ja kokemuksia saa hehkuttaa, mutta niiden täytyy tulla aidosti sydämestä, sydämen palosta.

Juuri nämä luonteenpiirteeni jakavat ihmisiä aika usein. He joko pitävät nousevasta leijonasta tai sitten eivät. Nouseva leijona nähdäänkin usein itsevarmana ja jopa ylpeänä mutta on syytä muistaa että tämä on se energia mitä muut näkevät ja välttämättä siitä ei aina ole tietoinen itse. Olen myös huomioinut heti ensinäkemältä aistivani, että tulenko jonkun ihmisen kanssa juttuun vai en.

Leijonaksi kasvaminen tapahtuu pikkuhiljaa

Kasvu vie aina eteenpäin ja vuosien varrella nouseva leijona kasvaakin hurjasti. Välillä voi jopa tulla erilaisia kasvupyrähdyksiä. Olen kerännyt paljon rohkeutta vuosien varrella, mutta kerään sitä edelleen. Nykyään uskallan jo olla oma itseni ja on myös ihanaa huomata, että olen samalla tutustunut moniin uusiin erilaisiin ihmisiin. Haluan löytää oman sisäisen valoni ja rohkeuteni ja lopulta kaiken ratkaiseekin, se mitä teen sillä kaikella. Ehkä entisessä elämässä on jäänyt jotain kesken ja olen pelkuroinut ja nyt otetaan homma sitten haltuun oikein kunnolla rohkeuden kanssa. Olen aina tiennyt, että pelkkä kokin työ ei ole minua varten. Tällä en tarkoita sitä, etten kunniottaisi niitä jotka sitä tekevät, mutta minulle se ei sovi. Tiedän, että minua odottaa joku suurempi juttu tulevaisuudessa. Kuinka pelottavalta aikoinaan tuntuikin blogin perustaminen, mutta tahtotila ja oman äänen kuuluville tuominen vei kuitenkin voiton. Halu auttaa muita on kova ja sehän blogini tarkoitus onkin.

syntymäkartta

”Nousuleijona rakastaa intensiivisiä keskusteluita”

Leija tarvitsee useamman ihmisen lentääkseen

Kuten alussa sanoin, tähtikarttani ei ollut mikään tavanomainen kaksosen kartta. Tähtikartastani löytyi myös eräänlainen leijakuvio. Leijan pää osoitti nousevalle merkilleni eli leijonaan, juuri sopivasti siis haasteisiin ja suurimpaan kasvupaikkaani. On ehkä aukeamassa iso potentiaali, mutta tarvitsen siihen muita ihmisiä, eli jonkun pitämään leijan kahvasta kiinni ja joku voi puhaltaa sen lentoon. Leijakuvio näkyykin usein ihmisillä, jolla on yksi pieni rajattu lahjakkuus, eikä se ole kovin yleinen syntymäkartoilla. Leijakuvioon liittyy siis todella vahvasti toiset ihmiset ja jostain kumman syystä minulle onkin tullut viime vuosina tarve koota omaa ”heimoa” ympärilleni. Luulen, että se liittyy myös jotenkin tähän. Yhteisöllisyys oli muuten vahva teema tekemässäni unelmakartassa. Syntymäkartassani näkyi hyvin tavoitteellisuuteni ja se miten kova olen tekemään kaikenlaista. Välillä on kieltämättä vaikea rauhoittua ja se onkin yksi suuri ongelma minulle. Karttani painottui selvästi työ- ja ura-akselille ja nämä olivatkin siinä huomattavassa asemassa.

Kaksonen on pyörä joka pyörii ja pyörii

Kaksonen tekee ja tekee, mutta täytyy välillä muistaa levätäkin. Kaksonen saa ja haluaa kehittää  itseään. Olen karttani mukaan halunnut laittaa itseni ”näkyville”, kuten blogistanikin huomaa mutta matkani ei tule olemaan helppo. Täytyy rauhassa löytää oikea reitti ja sitten tapahtumat ja asiat voi tulla nopeastikin. Tätä odotellessa! 🙂

syntymäkartassa leija

Auringon pimennykseen on ladattu energiaa

Olen ennemmin sanonut, että sattumaa ei ole olemassa ja olen edelleen vahvasti sitä mieltä. Seuraava asia vain vahvistaa kantaani! Vuodet 36-37 ovat minulle karttani mukaan suuren mullistuksen aikaa. Marraskuun 19. päivä on osittainen pimennys liittyen julkiseen minääni. Pimennyksistä ei voi koskaan tietää, että vaikuttavatko ne positiivisesti vai negatiivisesti. Tämä kuun pimennyksen vaikutus riittää jopa puolen vuoden päähän ja pimennysten vaikutus saattaa liittyä samoihin teemoihin. Jännittävää! Olin tähtikartan tulkinnassa siis keskiviikkona ja ajan olin varannut itse netistä. Tulkinnassa selvisi kuitenkin myös toinen pimennykseni aika, joka oli sattumalta(ko)? seuraavana päivänä eli torstaina. Pimennyksen vaikutus näkyy aina molempiin suuntiin kartallalla ja ne ovat todella tärkeitä tapahtumia minulle. Aiheet, jotka liittyvät pimennyksiin olivat minulla siis työ ja ura sekä vastaavasti intuitio, äitisuhde sekä lapsuuden koti.

 

*Toisessa osassa käsittelen vielä Ic-pistettä pistettä joka kertoo alitajunnastani sekä siitä kuinka lapsuusaika näkyi kartallani ja kuinka perhekarmamme vaikuttaa minuun edelleen. Jää siis kuulolle! 🙂

Tästä pääsen jutun toiseen osaan syntymäkartan eli tähtikartan tulikinta osa 2

 

Kategoria:

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.