Noitapiiri auttaa naisia löytämään sisäisen voimansa

noitapiiri seinäjoki

Noitapiiri auttaa naisia löytämään sisäisen voimansa. Seinäjoen noitapiiri sai alkunsa Tiinalle tuodusta ideasta. Sain idean noitapiiriin hieman yli vuosi sitten, enkä oikeastaan tiennyt mistä idea tuli ja se jäikin hautumaan suhteellisen pitkäksi aikaa mieleeni. Noitapiirin ideana on tuoda naiset yhteen voimaantumaan. Jokaisessa meissä naisessa on suuren suuri piilotettu voima sisällämme. Se on piilotettu ja haudattu jopa sinulta itseltäsi yhteiskunnan, kasvatuksen ja muun ideologian takia, sillä voimakkaat ja tietoiset naiset ovat uhka yhteiskunnalle. Tämä on yksi syy esimerkiksi noitavainoihin, joita aikanaan tehtiin. Vaikka noitapiiri on nimenä aika säväyttävä, niin sitä ei kannata pelästyä, sillä se muistuttaa meitä naisia meidän omasta sisäisestä voimastamme ja yhteenkuuluvuudestamme. Kun yhteys itseesi paranee, paranee yhteytesi myös luontoon ja äitimaahan <3.

Noitapiiri auttaa naisia löytämään oman voimansa

Omassa voimassaan oleva nainen omaa vahvan intuition, sisäisen äänen ja tietää sisimmässään, mikä on oikein ja mikä väärin ilman auktoriteettien valtaa heihin. Omassa voimassaan oleva nainen uskaltaa tehdä omia itsenäisiä päätöksiä ja elää vahvasti sydänkeskuksestaan. Mutta jotta voisit löytää vahvan villinaisesi, joka elää vuodenaikojen ja kuunkierron mukaan, sinun on löydettävä ensin itsestäsi tasapaino.

Tasapaino löytyy sillä, että ymmärrät että sinussa on kaksi puolta niin kuin kaikessa. Nykymaailma on tehnyt naisista kovia, vahvoja suorittajia eli vahvasti maskuliinisia naisia. Asia on kuitenkin päälaellaan, niin kuin moni asia tässä maassa. Ihmisiä pyritään yhtenäistämään ja tasa-arvoistamaan, vaikka miehet ovat luontaisesti maskuliinisenpia ja naiset feminiinisempiä, vaikka kummaltakin löytyy tietysti molemmat puolet.

Vain löytämällä tasapainon, pääset omaan sisimpääsi kiinni. Naisen ei kuulu olla kova itsenäinen suorittaja vaan tasapainoinen. Jos olet omassa voimassasi, ymmärrät ettei ole väärin olla autettavana ja antautua ottamaan vastaan maskuliinilta. Tasapainoinen nainen antautuu virran vietäväksi ja ymmärtää hänen kuuluu saada.

Noitapiiri auttaa naisia löytämään sisäisen voimansa

Kun löydät tasapainon, pääset parempaan yhteyteen itsesi kanssa

Noitapiirissä autamme sinua löytämään oman voimasi sisältäsi. Noitapiirin ensimmäinen yhteinen elementtipiiri tarjoaa helppoja työkaluja itsesi oivalluttamiseen ja löytämiseen. Elementtipiirissä on kolme vahvaa teemaa, joita käsittelemme ja nämä ovat tietoisuus, hengittäminen ja ääni.

Mikä elementtipiiri tarkalleen on?

Elementtejä on perinteisesti 5Maa, ilma, tuli, vesi ja eetteri/henki. Niiden historia ulottuu kauas menneisyyteen ja ne ovatkin ikiaikaisia voiman lähteitä.

Viisi elementtiä ovat energian siirtymistä paikasta tai olomuodosta toiseen. Niiden voimia voidaan käyttää henkisinä avustajina. Tervetuloa mukaan tutkimusmatkalle itseesi!

Viisi elementtiä – mikä elementti olet?

Elementtipiirissä tutustut itseesi

Elementtipiirissä etsimme eri elementtien kautta omaa piilevää alkukantaista voimaamme, palaamme luontoyhteyteen ja vapautamme itsestämme niitä aspekteja, jotka estävät meitä nousemasta omaan voimaamme ja antautumasta oman intuitiomme johdattamaksi.

Jokainen ilta on erilainen ja niillä on oma teema, jossa johdatamme sinua etsimään ja löytämään sen, mikä on sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Käytämme monia luovia yksityiskohtia, jonka keskiössä olet sinä. Annamme sinulle tilan ja mahdollisuuden kohdata itsesi ehkä jopa täysin uudella tavalla ja saat etsiä, löytää ja tuntea miten sinun voimasi nousee sisältäsi. Piirissä jokainen saa olla oma itsensä ja kokea asiat omalla tavallaan. Piiri on luottamuksellinen.

Noitapiiri auttaa naisia löytämään sisäisen voimansa

Elementit joita piirissä käsittelemme

Tuli on muutosta. Tuli muuntaa asiat eri muotoon. Se on luoja ja tuhoaja. Se on puhdistavaa, energisoivaa ja se liittyy rohkeuteen ja suojeluun. Se on tahdonvoimaa ja intohimoa.

Tuli-illassa kokoonnumme nuotion äärelle ja päästämme irti sinua rajoittavista uskomuksista. Illassa kirjoitamme itsellemme kirjeen josta sitten päästämme irti tulen avulla.

Noitapiiri seinäjoki

Ilmaelementti liitetään älyyn. Se on ajatuksen todellisuus, se on visualisointia, se on ensimmäinen sysäys kohti luomista. Ilma on liikettä ja tajunnan virtaa. Emme eläisi ilman ilmaa. Keltainen väri kuuluu ilmaelementtiin. Ilmaillassa teemme rentouttavan chakrahengitysharjoituksen, jossa opimme keskittymään omaan hengitykseemme. Käymme jokaisen chakran läpi ensin hengittäen ohjatusti ja sitten hengittelemme omaan tahtiin.

Hengitysharjoituksen jälkeen vapaudumme villinaisen tanssiin. Luomme ohjaajina tilan turvalliselle tanssimiselle, jossa jokainen voi liikkua oman intuitionsa mukaan turvallisesti omassa kuplassaan. Tanssiminen tehdään silmät sidottuina, eli peitämme kaikilta tanssijoilta huiveilla silmät (varaathan oman huivin mukaasi). Tanssimme savun ja mahdollisen rummutuksen siivittämänä.

Noitapiiri auttaa naisia löytämään sisäisen voimansa

Maapallo, Gaia, on äitimme ja kotimme tässä elämässämme. Kaikki ympärillämme on energiaa ja kaikella energialla on värähtelytaajuus, niin myös maapallolla on oma värähtelytaajuutensa, jota kutsutaan Schumannin resonanssiksi. Tämä resonanssi on ilmiö, jossa maan pinnan ja ionosfäärin väliin muodostuu sähkömagneettisia aaltoja. Schumannin resonanssin taajuudet ovat samoja kuin aivojemme taajuudet, joten olemme jatkuvasti yhteydessä äiti maahan. Nykyään ilmakehässä on paljon ylimääräistä sähkömagneettista energiaa, päivittäin käytössä olevista laitteistamme. tämän vuoksi meidän on haastavaa olla yhteydessä äiti maan värähtelyyn.

Maa illallassa aistimme luontoa ja menemme metsään ja teemme puuhengitysharjoituksen. Pukeudu siis sään mukaan. Tässä illassa on mahdollisuus nostaa myös itselleen kortteja <3

Vesi on puhdistautumisen, rakkauden ja tunteiden elementti. Vesi on elämämme edellytys ja suurin osa kehostamme on vettä. Vesi reagoi värähtelyyn kehossamme ja siksi myös erilaisten soitinten äänivärähtelyt kulkevat kehoomme solutasolle. Musiikki ja äänet herättävät meissä tunteita ja muistoja. Voimme äänen ja liikkeen avulla purkaa kehossamme olevaa jännitystä ja stressitilaa, jotka aiheuttavat myös kehoomme ongelmia.

Vesi-illassa opettelemme käyttämään ääntämme. Äänemme on vahvin välineemme, jolla voimme ilmaista erilaisia asioita. Ääni on myös resonaatiota, joka värähtelee kehossamme.  Teemme yhdessä helppoja ääniharjoituksia ja otamme yhteyttä itseemme rummutttelun ja äänimaljojen kera. Ääniharjoituksia ei tarvitse jännittää, sillä jokaisella on oma uniikki äänensä ja sitä täytyy vain uskaltaa käyttää. Annetaan tunteiden tulla ja leikitellään äänillä!

Viisi elementtiä – mikä elementti olet?

Henki/eetteri on viides elementti, joka läpäisee kaiken ja ylläpitää kaikkia muita elementtejä. Jokaisessa ihmisessä on kaikkia elementtejä, mutta yleensä yksi elementti on hallitsevassa asemassa. Kun kaikki elementit kehossamme ovat tasapainossa, myös mielemme ja kehomme ovat tasapainossa.

Viidennen elementin illassa pääset rentouttavalle rumpumatkalle. Varaa mukaasi siis lämmintä vaatetta (villasukat ja viltti), sekä jumppamatto.

Pääset illan aikana maadoittumaan shamaanirumpujen kumisevassa rytmissä. Rummun sointi rauhoittaa ja rentouttaa sisäisesti. Kun mielesi rauhoittuu, rumpu hoitaa myös kehoasi. Voit tuntea rummun värähtelyn kehossasi. Palaamme maayhteyteen ja äiti maan värähtelyyn. Näe sielusi silmin, miten kaikki huolesi, kipusi ja murheesi valuvat kehostasi äiti maahan. Tunne sitten kuinka maasta nousee viileää, rauhoittavaa energiaa kehoosi. Kun olemme maadoittuneet, käymme yhdessä rumpumatkan. Rumpumatkan jälkeen saat jakaa omia tuntoja ja kokemuksia matkasta.

Jos olet kiinnostunut elementtipiiristä laita viestiä <3

Noitapiirin takana häärivät Tiina Karjala, Ekoelämäni ja Johanna Riihimäki.

Noitapiiriä voit seurata instagramissa nimellä noitapiiri­­_sjk

 

 

 

 

Kategoria:
5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!