Pohjanmaan Riemujuhlat on täysin uudenlainen konsepti

Pohjanmaan Riemujuhlat on täysin uudenlainen konsepti. Tanssi kuuluu kaikille. Se on vapauttavaa, tuo iloa ja saahan sillä purettua jopa energiaakin. Kun yökerhot ja baarit menivät vuosia sitten kiinni, se kolahti minuun henkilökohtaisesti, sillä olen käynyt baareissa vain ja ainoastaan tanssimassa. Rakastan tanssimista ja sen tuomaa vapauttavaa fiilistä sekä ihmisten iloista tunnelmaa.

pohjanmaan riemujuhlat

Pohjanmaan Riemujuhlat on tanssintäyteinen tapahtuma sinulle

Aloin vähitellen tanssimaan kotona ja mieleeni tulivat nuoruusajat, jolloin kävimme ystäväni kanssa aina keskiviikkoisin baarissa vain ja ainoastaan tanssimassa ja nimenomaan selvinpäin. Mutta tanssiminen ei ole samanlaista yksin, kuin mitä se on porukassa tehtynä, koska joukossa kun on se omanlaisensa tunnelma.

Tanssiminen on ennenkaikkea hyvän energian nostamista ylöspäin

Aloin kaipaamaan yhteisöä jossa tanssia, mutta en kaivannut alkoholia vaan tanssia, naurua, hurmosta ja hyvää fiilistä. Tarkemmin ajatellen olen aina tykännyt tanssimisesta. Jo pienestä pitäen tanssi on ollut minulle tärkeää ja olisin halunnut tanssi/hip hop kurssille, mutta sinne en kuitenkaan koskaan päässyt. Ajatus tanssimisesta ja erityisesti tanssin avulla energian nostamisesta sekä vapauttamisesta on kytenyt jo pitkään mielessäni. Hyvä musiikki vaikuttaa tunteisiin ja tunteet taas vaikuttavat sinun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi. Vai oletko koskaan ollut hyvän musiikin kuuntelemisen tai tanssimisen jälkeen huonotuulinen?

tanssitapahtuma

Tanssia, tanssia, tanssia!

Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enemmän olen kaivannut tanssimista, en tiedä onko osasyynä kenties se että tunnen itseni jo paremmin, koska olen tehnyt hyvin paljon itsetutkiskelua vai se, että meitä ihmisiä ollaan koko ajan viety kauemmaksi toisistamme. Ihminen kuten eläinkin tykkää kuitenkin pääosin elää samanhenkisessä yhteisössä tai laumassa. Itse olen huomannut tanssimisen olevan myös todella hyvä tapa purkaa energiaa aivan kuin painonnostokin ja kaikenlainen liikunta minulle tekee.

Mitä tarkemmin olen kuunnellut musiikkia ja analysoinut itseäni huomaan, miten musiikki vaikuttaa tunteisiini. Minulle onkin jo useamman kerran käynyt kotidiskossani niin, että olen alannut itkemään tanssin lomassa, sillä se on nostanut minulle niin hyvän fiiliksen. Tanssiminen on muuten ihan parasta liikuntaa myös, koska sillä saa hien pintaan ja sitä voi harrastaa ihan jokainen iästä riippumatta. Me tanssimme usein 3-vuotiaan poikamme kanssa. Joskus hän on sylissä ja joskus hän tanssii lattialla itsekseen. Kuinka mahtavaa onkaan nähdä se lapsen riemu ja ilo tanssiessa. Näinä aikoina olisi hyvä tuoda lapsille sekä myös aikuisille iloa ja hyvää energiaa, koska ei meitä ole luotu tänne olemaan seinäruusuina, vaan meidät on luotu tänne kukkimaan ja loistamaan sekä tietysti tanssimaan.

tanssiminen

Kuinka Pohjanmaan Riemujuhlat saivat alkunsa?

Olen aiemmin kirjoittanut paljon oman värähtelytason nostamisesta ja sen linjaamisesta oikealle paikalleen. Kun linjaudut oikealle värähtelytaajuudelle ja alat tietoisesti tekemään töitä itsesi kanssa ja tulet vetämään samanhenkisiä tyyppejä puoleesi. Oman värähtelyn nostaminen on tässä ajassa erittäin tärkeää, mutta tärkeää on myös se, että muutat tietoisesti normaaleja toimitapojasi. Jos haluat, että jokin asia muuttuu elämässäsi, sinun tulee tehdä sen eteen töitä. Yksinkertaisesti selitettynä tarkoitan sitä, että alat muuttamaan tietoisesti rutiinejasi. Esimerkiksi minä halusin oman yhteisön, koska minulla ei ollut yhtään samantyyppistä ihmistä ympärilläni. Aloin kuitenkin tekemään tietoisesti yhteisön eteen töitä, eli muutin rutiinejani siten, että osallistuin tietoisesti monenlaisiin tapahtumiin. Koska halusin olla osa yhteisöä, täytyi minun ensin löytää samanhenkisiä ihmisiä ympärilleni, josta sitten myöhemmin tulisi yhteisöni. Tästä vuosi takaperin minulla on jo lukemattomia yhteisöjä ja tunnen tai tiedän samanhenkisiä ihmisiä ympäri Suomen ja oloni on todella kiitollinen ja onnellinen.

Pohjanmaan Riemujuhlat

Mistä Riemujuhlat saivat alkunsa?

Joka tapauksessa, olin tavannut ystäväni ensimmäistä kertaa kesän alussa toisen projektin tiimoilta. Riemujuhlat saivat alkunsa ajatuksesta, jonka saimme suurin piirtein yhtä aikaa ystäväni kanssa. Olimme linjautuneet täysin samalle värähtelutaajuudelle ja ennen kuin toinen ehti sanoa mitään, toinen ajatteli juuri samaa. Mietin, että tässä täytyy olla jostain suuremmasta jutusta kyse. Kun saimme jalostettua ideaa, lähdimme heti toteuttamaan sitä, koska miksipä ei? Olemme tavallisia naisia, jotka rakastavat tanssimista ja haluamme välittää tanssin hyvää fiilistä myös muille. Tiedän paljon ihmisiä, jotka rakastavat tanssimista, mutta eivät välttämättä halua käydä baareissa. Tanssia voi harrastaa kuka vain ja kaikki ovat tapahtumaamme tervetulleita. Tapahtuman järjestämme nyt ensimmäistä kertaa 27.11.2021 ja se muokkautuu asiakkaiden toiveiden mukaan. Olen todella onnellinen, että pääsen järjestämään tätä tapahtumaa ja luomaan täysin uudenlaista konseptia Pohjanmaalle. Jos sinua kiinnostaa tanssiminen, hyvä seura sekä loistava fiilis, tämä on tapahtuma juuri sinulle ja olet lämpimästi tervetullut tapahtumaamme!

Täältä pääset tapahtuman lipunmyynnin sivulle 🙂

let’s make it dance

Kategoria:

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.