Tiina Karjala

Moi, ihanaa nähdä sinut täällä! :) Olen Tiina Karjala, 36-vuotias oman elämäni tutkiva journalisti. Saan luonnosta voimaa ja olen hyvin luonnonläheinen. Koen luontoyhteyteni palanneen hiljalleen ja rakastan metsässä olemista ja metsän hiljaisuutta. Rakastan myös painonnostoa sekä itseni ylittämistä sekä kehittämistä kaikilla tasoilla. Olen myös aloitteleva energiahoitaja sekä atoopikkopojan äiti. Minulla on yleensä monta rautaa tulessa, mutta mitä vanhemmaksi olen tullut sitä paremmin olen oppinut kuuntelemaan kehoani ja rauhoittumaan silloin kun sille on tarvetta. Minulla on 15 vuoden kokemus ravintola-alalta ja suhtaudun intohimoisesti ruokaan. Olen kulinaristi ja rakastan hyvää ja laadukasta luomulaatuista ruokaa, jota kokkailen usein kotona. Lisäksi rakastan myös ravintolakulttuuria sekä raakasuklaata. Olen myös personal trainer ja olen käynyt NLP Practitioner koulutuksen. Olen erittäin kiinnostunut siitä miten syömämme ruoka vaikuttaa hyvinvointiimme. Lisäksi olen Häppeninki Productionsin perustaja ja vauvatukiryhmän ylläpitäjä facebookissa.

Tiina Karjala

Olen kärsinyt vuosikausia hormonaalisesta aknesta kunnes tajusin, että vika on ruokavaliossani sekä jatkuvassa stressitilassa, joka oli vetänyt kehoni pahaan tulehdustilaan. Jätin ruokavaliostani maidon ja kotimaiset viljat (paitsi kauran) pois noin 1,5 vuodeksi ja paraneminen alkoi. Samalla lisäsin ruokavaliooni runsaasti marjoja, hedelmiä, sekä kasviksia. Nykyään syön maitotalous- ja viljatuotteita satunnaisesti. Keho on temppelisi, joten kohtele sitä oikein ja ruoki sitä hyvällä ja laadukkaalla luomulaatuisella ruoalla. Oikeanlaisella ruoalla sinulla on emäksinen ja terve keho. Hapan keho taas toimii kasvualustana bakteereille.

Olen myös saanut poikani rajun atooppisen ihon ennätysajassa kuntoon oikeanlaisella ruokavaliolla sekä muilla luonnonmukaisilla toimenpiteillä. Tästä matkasta syntyikin Pieni Suuri atopiaopas

Samoihin aikoihin päätin vähentää huomattavasti omaa kemikaalikuormaani ja kiinnostuin luonnonmukaisesta elämästä.  Kun aloin selvittämään tarkemmin erilaisten ruoka-aineiden ja kemikaalien vaikutusta hyvinvointiini, huomasin, että kovin moni valitettavasti ei tiedä niistä mitään. Siitä syntyi ajatus omasta Ekoelämäni-blogista. Haluan auttaa juuri sinua löytämään luonnollisemman elämäntavan. 

Elämääni on löytynyt vasta myöhemmin kunnollinen tasapaino, koska vasta vanhempana olen kasvanut hurjasti myös henkisesti. Uskon vakaasti, että ihminen on kokonaisuus johon vaikuttavat niin henkinen kuin fyysinen puolikin. Tarjoan paljon luonnollisia vinkkejä kemikaalittomaan elämään, atooppisen ihon hoitamiseen ja sekä terveellisemmän elämäntavan löytymiseen. Tervetuloa seuraamaan!

 

Puhdistuminen alkaa aina sisältä päin ja kun keho on tarpeeksi puhdas alkaa se myös henkisellä tasolla toimimaan paremmin ja oma sisäinen voima sekä intuitio alkaa vahvistumaan <3

 

 

Ekoelämäni-blogissa kirjoitan vain sellaisista tuotteista ja asioista, jotka ovat omien arvojeni mukaisia ja joita myös itse voisin käyttää tai käytän. Teen yhteistyötä vain arvojeni mukaisten tuotteiden ja brändien kanssa.

Jos sinulla on tuote tai palvelu joka sopisi Ekoelämäni-blogiin, niin otathan rohkeasti yhteyttä!

tiina@ekoelamani.fi

 

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!

5-vinkkiä-vähentämään-kemikaali