Tiina Karjala

Moi ihanaa nähdä sinut täälä! :) Olen Tiina Karjala, 35-vuotias oman elämäni tutkiva journalisti. Saan luonnosta voimaa ja olen hyvin luonnonläheinen. Olen myös vaimo ja pienen atoopikko pojan äiti. Minulla on yleensä monta rautaa tulessa, mutta rakastan myös hiljaisuutta ja harrastan meditoimista. Minulla on 15 vuoden kokemus ravintola-alalta ja suhtaudun intohimoisesti ruokaan. Olen kulinaristi ja rakastan hyvää ja laadukasta luomulaatuista ruokaa, jota kokkailen usein kotona. Lisäksi rakastan myös ravintolakulttuuria sekä raakasuklaata. Olen myös personal trainer ja olen käynyt NLP Practitioner koulutuksen. Olen erittäin kiinnostunut siitä miten syömämme ruoka vaikuttaa hyvinvointiimme. Lisäksi olen Häppeninki Productionsin perustaja ja vauvatukiryhmän ylläpitäjä facebookissa.

ekoelamani

Olen itse kärsinyt vuosikausia hormonaalisesta aknesta, kunnes tajusin, että vika on ruokavaliossani, joka oli vetänyt kehoni pahaan tulehdustilaan. Jätin ruokavaliostani maidon ja kotimaiset viljat (paitsi kauran) pois noin 1,5 vuodeksi ja paraneminen alkoi. Nykyään syön maitotalous- ja viljatuotteita satunnaisesti.

Samaan aikaan päätin vähentää huomattavasti omaa kemikaalikuormaani ja kiinnostuin luonnonmukaisesta elämästä.  Kun aloin selvittää tarkemmin erilaisten ruoka-aineiden ja kemikaalien vaikutusta hyvinvointiini, huomasin, että kovin moni valitettavasti tiedä niistä mitään. Siitä syntyi ajatus omasta Ekoelämäni-blogista. Haluan auttaa juuri sinua löytämään luonnollisemman elämäntavan. 

Elämääni on löytynyt vasta myöhemmin kunnollinen tasapaino, koska vasta vanhempana olen kasvanut hurjasti myös henkisesti. Uskon vakaasti, että ihminen on kokonaisuus johon vaikuttaa niin henkinen kuin fyysinen puolikin.

 

Ekoelämäni-blogissa kirjoitan vain sellaisista tuotteista ja asioista, jotka ovat omien arvojeni mukaisia ja joita myös itse voisin käyttää tai käytän. Teen yhteistyötä vain arvojeni mukaisten tuotteiden ja brändien kanssa.

Jos sinulla on tuote tai palvelu joka sopisi Ekoelämäni-blogiin, niin otathan rohkeasti yhteyttä!

tiina@ekoelamani.fi

 

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!

5-vinkkiä-vähentämään-kemikaali