Tiina Karjala

Olen Tiina Karjala, 33-vuotias tukka putkella kulkeva monitoiminainen. Minulla on yleensä monta rautaa tulessa, enkä viihdy ollenkaan paikallani. Minulla on 15 vuoden kokemus ravintola-alalta ja erilaiset kokkauskokeilut ovat tulleet hyvin tutuiksi tänä aikana. Olen kulinaristi ja rakastan hyvää ruokaa, jota kokkailen yleensä kotona ja lisäksi rakastan myös ravintolakulttuuria. Toiselta ammatiltani olen personal trainer ja opiskelen tällä hetkellä NLP Practitioner -koulutuksessa. Minusta on huomattavissa lieviä työnarkomaanin piirteitä, joita yritän hoitaa erilaisilla meditaatio- ja rentoutumisharjoituksilla.

Tiina Karjala

Olen myös intohimoinen ekologisten asioiden tutkija sekä puolesta puhuja ja olen hyvin kiinnostunut esimerkiksi siitä, miten ruokavalio vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Olen itse kärsinyt vuosikausia hormonaalisesta aknesta, kunnes tajusin, että vika on ruokavaliossani, joka oli vetänyt kehoni pahaan tulehdustilaan. Jätin ruokavaliostani maidon ja kotimaiset viljat (paitsi kauran) pois noin 1,5 vuodeksi ja paraneminen alkoi. Nykyään syön maitotalous- ja viljatuotteita satunnaisesti.

Samaan aikaan päätin vähentää huomattavasti omaa kemikaalikuormaani ja kiinnostuin luonnonmukaisesta elämästä.  Kun aloin selvittää tarkemmin erilaisten ruoka-aineiden ja kemikaalien vaikutusta hyvinvointiini, huomasin että kovin moni valitettavasti tiedä niistä mitään. Siitä syntyi ajatus omasta Ekoelämäni-blogista. Haluan auttaa juuri sinua löytämään luonnollisemman elämäntavan. Blogissani käsittelen hyvin laajasti erilaisia aiheita, mutta erityisesti minua kiinnostavat luomuruoka, ja erityisesti maidottomien ja gluteenittomien ruokareseptien tekeminen ja testaaminen, sekä terveys ja ruokavalion vaikutus hyvinvointiin. Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta blogiani!

Ekoelämäni-blogissa kirjoitan vain sellaisista tuotteista ja asioista, jotka ovat omien arvojeni mukaisia ja joita myös itse voisin käyttää tai käytän. Teen yhteistyötä vain arvojeni mukaisten tuotteiden ja brändien kanssa.

Jos sinulla on tuote tai palvelu joka sopisi Ekoelämäni-blogiin, niin otathan rohkeasti yhteyttä!

tiina@ekoelamani.fi

Liity listalle!

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi ja voida paremmin? Tilaa uutuuskirjeeni, josta saat 5 helposti toteutettavaa vinkkiä hormonitasapainon löytymiseen luonnollisin keinoin.
Something went wrong. Please check your entries and try again.