Energiahoitoa Seinäjoella tai etähoitona

Energiahoitoa Seinäjoella tai etähoitona

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Energiahoitoa Seinäjoella tai etähoitona. Energiahoitoni on hyvin rentouttava hoito joka tasapainoittaa energioitasi sekä chakrajärjestelmääsi, keskittyen erityisesti kruunuchakran alueelle.

*Hinnat ovat voimassa vain etähoitoihin, lähihoitoihin lisään matkakulut hoitojen päälle, kysy rohkeasti lisää. 

45,00  sis.alv.

Energiahoitoni on hyvin rentouttava hoito joka tasapainoittaa energioitasi sekä chakrajärjestelmääsi. Haluan auttaa sinua löytämään oman sisäisen voimasi. Minua voisi kutsua “kosmiseksi parturiksi”, sillä hoitoni keskittyy erityisesti kruunichakran alueelle. Hoidollani voit poistaa erilaisia ohjelmointeja joita on elämässäsi tai entisissä elämissäsi tehty. Hoitoni on eräänlaista  irtipäästö-tietoisuushoitoa jolla pystyt päästää irti sinua estävistä tai hidastavista uskomuksista.

Energia joka kauttani tulee tulee niin käsistäni kuin vatsastanikin. Voit hoidon aikana joko maata tai istua. Hoito kestää noin 20 minuuttia, vaikka hoito on lyhyt niin se on äärimmäisen tehokas. Varaa itsellesi rauhallinen paikka viltin ja villasukkien kera, sillä kehon rentoutuessa sen lämpötila laskee. Suosittelen, että asetat hoidolle intention ja tämä onkin erittäin suosositeltavaa.

Ota rohkeasti yhteyttä tiina@ekoelamani.fi jos energiahoito kiinostaa, niin varataan sinulle aika hoitoon. Voit myös maksaa hoidon etulkäteen verkkokuapassa ja sovitaan sitten sinulle sopiva hoitoajankohta<3 

4 arviota tuotteelle Energiahoitoa Seinäjoella tai etähoitona

 1. Kristina

  Asun Ruotsissa ja energia tomi tosi hyvin. Hoidon aikana näin mahtavia värejä, violettia ja valkoista enimmäkseen. Oloni oli rauhallinen ja viluinen. Jälkeenpäin oli kevyt ja iloinen olo. Hieno kokemus. Kiitos siitä.

 2. Kristina

  Hoidon ajan näin hienoja värejä, enimmäkseen violettia ja valkoista. Olo oli rauhallinen ja viluinen. Hoidon jälkeen oli kevyt ja iloinen olo.
  Asun Ruotsissa, mutta energia toimi. Hieno kokemus. Kiitos.

  • Tiina Karjala

   Kiitos paljon palautteestasi Kristina! Ihana kokemus sinulla on ollut <3

   -Tiina

 3. Heidi Ojala

  Mieli oli hoidon lopuksi alkua paljon seestyneempi. Tiettyjä energiajumikohtia tiedostaa taas ehkä astetta pintaa syvemmälti (kehollisia en niinkään tarkoita, vaikka kehotuntemuksiakin itse hoidossa) ja kuin niitä olisi oikeasti katkaistukin tavallaan..

  • Tiina Karjala

   Kiitos paljon palautteestasi Heidi <3

   -Tiina

 4. Riikka Seikkula

  Hoito keskittyi osaltani todellakin kruunuchakran alueelle, sillä lopussa päälaeltani kasvoi tulipyörteen keskeltä kirsikkapuun oksa, joka jatkoi kasvuaan yhä ylöspäin ja ylöspäin, edeten siksakkia ja kukkia tupsahteli ja aukesi siinä varrella 🌸 mieltäylentävä kokemus, kiitos tästä.

  • Tiina Karjala

   Kiitos paljon palautteestasi Riikka 🙂

   <3 Tiina

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!