Tiina Karjala

Tiina-Karjala

Ekoelämäni on kokonaisvaltaista hyvinvointia

Ekoelämäni on luonnollista elämää luonnon kiertojen ja kuun mukaisesti. Ekoelämäni on tasapainoa elämän jokaisella osa-alueella. Ekoelämäni auttaa sinua palaamaan luonnollisille juurillesi ja löytämään henkisen tasapainosi.

~Elämä tarjoilee sinulle niin kauan samankaltaisia kokemuksia, kunnes uskallat kohdata ne eri tavalla. Jos kohtaat kokemukset aina samalla tavalla, niin mikään ei muutu ja oravanpyörä jatkuu, etkä pääse eteenpäin~

Blogini idea on auttaa sinua löytämään luonnollisempia ja puhtaampia keinoja elämääsi. Luonnollisempaa ja kemikaalittomampaa ruokaa, luonnollisempia pesuaineita, luonnollisempaa elämäntapaa. Palauttaa sinut pikkuhiljaa juurillesi, luontoyhteyteen ja auttaa sinua oivaltamaan, kuinka helposti ja pienillä askelilla voi palauttaa itsellesi terveen, puhtaan ja hyvinvoivan kehon sekä mielen.

Kaikki on energiaa ja vain oppimalla aistimaan energioita ja sen kokonaisvaltaista vaikutusta voit päästä syvällisemmin kiinni itseesi ja löytää tarkoituksesi tässä inkarnaatiossasi. Mitä lähemmäs pääset itseäsi, sitä lähemmäs pääset myös luontoa, sillä kaikki me olemme osa luontoa. Missionani on ihmisten tietoisuuden laajentaminen maailman toksisuudesta niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla.

~Keho on temppelisi, joten kohtele sitä hyvin! Kun syöt luomulaatuista terveellistä kasvispainotteista ruokaa sinulla on emäksinen ja terve keho. Hapan keho taas toimii kasvualustana bakteereille~

SINÄ OLET  TARINASI PÄÄOSASSA, PIDÄ SIIS HUOLTA ITSESTÄSI <3

Yksi tärkeä valinta elämässäsi on ruoka, sillä mitä suuhusi laitat, on suunnattoman tärkeä merkitys niin terveydellesi kuin henkiselle hyvinvoinnillesikin! Ruoka voi myös hallita elämääsi ja erilaiset toksiinit taas voivat aiheuttaa riippuvuutta, tulehdusta ja jopa sairauksia. Kun pääset eroon toksiineista, kehosi ja mielesi voivat paremmin, rauhoitut, tasapainotut ja saat paremman yhteyden sisimpääsi. Tämän lisäksi löydät oman juuri sinulle sopivan ruokavalion.

Oman mehu-smoothiepaastoni aikana sain suuren oivalluksen elämäntehtävästäni ja siitä, miten voin auttaa juuri sinua saamaan samanlaisia oivalluksia. Löytämään punaisen langan elämääsi.

Kehitin täysin uudenlaisen Energisoivan mehu-smoothiepaasto verkkovalmennuksen, joka kokee täydellisen uudistuksen vuonna 2023 ja valmennuksesta tulee entistäkin kokonaisvaltaisempi sekä pitkäkestoisempi valmennus. Haku valmennukseen avautuu alkukeväästä 2023<3

MISTÄ KAIKKI SAI ALKUNSA?

Olen Tiina Karjala hyvinvointivalmentaja ja oman elämäni tutkiva journalisti. Olen myös pirskahteleva kaksonen, energiahoitaja sekä äiti. Kärsin vuosikausia hormonaalisesta aknesta kunnes tajusin, että vika on ruokavaliossani sekä jatkuvassa stressitilassa, joka oli vetänyt kehoni pahaan tulehdustilaan. Jätin ruokavaliostani maitotaloustuotteet sekä kotimaiset viljat (paitsi kauran) pois noin 1,5 vuodeksi ja paraneminen alkoi. Samalla lisäsin ruokavaliooni runsaasti marjoja, hedelmiä, sekä kasviksia. Nykyään syön maitotalous- ja viljatuotteita satunnaisesti.

Päätin vähentää huomattavasti omaa kemikaalikuormaani ja kiinnostuin luonnonmukaisesta elämästä.  Vaihdoin pikkuhiljaa kaikki käyttämäni tuotteet luonnonmukaisiin. Kun aloin selvittämään tarkemmin erilaisten ruoka-aineiden ja kemikaalien vaikutusta hyvinvointiini, huomasin, että kovin moni valitettavasti ei tiedä niistä mitään. Siitä syntyi ajatus omasta Ekoelämäni-blogista.

Olen saanut poikani rajun atooppisen ihon ennätysajassa kuntoon oikeanlaisella ruokavaliolla sekä muilla luonnonmukaisilla toimenpiteillä. Tästä matkasta syntyikin Pieni Suuri atopiaopas

Koulutukseltani olen restonomi. Lisäksi olen personal trainer ja olen käynyt NLP Practitioner -koulutuksen. Näiden lisäksi olen Häppeninki Productionsin perustaja ja Noitapiiri_Sjk toinen perustajista.

~Puhdistuminen alkaa aina sisältäpäin ja kun keho on tarpeeksi puhdas, alkaa se myös henkisellä tasolla toimimaan paremmin ja oma sisäinen voima sekä intuitio alkavat vahvistumaan~

 

Ekoelämäni-blogissa kirjoitan vain sellaisista tuotteista ja asioista, jotka ovat omien arvojeni mukaisia ja joita myös itse voisin käyttää tai käytän. Teen yhteistyötä vain arvojeni mukaisten tuotteiden ja brändien kanssa.

Jos sinulla on tuote tai palvelu, joka sopisi Ekoelämäni-blogiin, niin otathan rohkeasti yhteyttä!

tiina@ekoelamani.fi

5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!