Usein kysyttyä

Ohjeita ja vinkkejä kurssin suorittamiseen

Usein kysyttyä & ohjeita

Mitä välineitä tarvitsen kurssin suorittamiseen?

Voit katsoa kurssivideoita ja -materiaaleja tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimesta. Voit printata kurssimateriaaleja itsellesi, jos haluat kirjoittaa käsin muistiinpanoja. Lisäksi tarvitset vähintään tehosekoittimen. Mehustuskone ei ole pakollinen, mutta jos haluat tehdä mehuja, niin sitten voit sellaisen hankkia.

Resepteissä on niin smoothie kuin mehureseptejäkin. Tämän lisäksi tarvitset suolentyhjäyspussin. Pussin saat ostettua apteekista noin 4 euron hintaan.

 

Kuinka paljon aikaa tarvitsen kurssin läpikäymiseen?

Kurssi sisältää seitsemän eri osiota ja jokainen osio sisältää videon, jossa käsittelemme päivän chakraa ja sen teemoja sekä aiheita. Saat myös tehtäväksesi miettiä chakran vaikutusta elämässäsi. Videot kestävät noin 10 minuuttia videosta riippuen.

Suosittelen, että katsot kurssin osiot kurssisuunnitelman mukaisesti päivittäin. Saat näin parhaan hyödyn kurssista.

*Kurssikokonaisuus on jatkuvassa käytössäsi.

Miten voin maksaa kurssin?

Voit maksaa kurssisi verkkopankin kautta tai luottokortilla.

Miten luon tunnukset?

Ostaessasi kurssin, sivusto luo sinulle automaattisesti tunnukset sivustolle sähköpostillesi. Kun kirjaudut sivustolle ensimmäistä kertaa, vaihda uusi salasana.

Mistä pääsen kurssilleni?

Kun olet ostanut kurssin, saat sähköpostiisi linkin kurssin aloitussivulle. Pääset sinne myös kirjautumalla sivustollani omalle tilillesi. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, ole yhteydessä tiina@ekoelamani.fi.

Salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa salasanasi täällä. Jollet löydä vaihtolinkkiä sähköpostistasi, tarkasta myös roskaposti. Jos linkki ei löydy sieltäkään, ole meihin yhteydessä.

5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!