Pieni suuri atopiaopas atooppisen ihon luonnolliseen hoitamiseen

Pieni suuri atopiaopas atooppisen ihon luonnolliseen hoitamiseen

Osasto: Avainsana tuotteelle

Pieni suuri atopiaopas on laaja kooste lapsen atooppisen ihon kokonaisvaltaiseen luonnolliseen hoitoon. Opas perustuu niin tutkittuun tietoon kuin omiin kokemuksiinikin. HUOM! Tallenna kirja omalle tietonkoneellesi heti sen ostettuasi.

24,90  sis.alv.

Pieni suuri atopia opas 

Näin saat lapsen atooppisen ihon kuntoon luonnollisesti

Lapsen atooppista ihoa hoidetaan ja rasvataan usein väärin ja keskitytään ainoastaan ulkoisiin tekijöihin. Näin ollen ihosairaudesta tulee jatkuva kierre, jonka seurauksena iho yleensä menee pahempaan suuntaan, eikä ota millään parantuakseen. Atooppinen iho on kuitenkin mahdollista saada täysin oireettomaksi, mutta se vaatii kokonaisvaltaista työtä ihosairauden kanssa. Koko paketti on laitettava kuntoon ja on etsittävä kaikki palapelin puuttuvat palaset.

Näitä palasia ovat muun muassa:

 • Oikeanlainen rasvaus oikeaan aikaan, oikealla tavalla ja oikeanlaisella rasvalla.
 • Allergeeniton- ja suolisto ystävällinen ruokavalio.
 • Mahdolliset ympäristön vaikutukset on poissuljettu.
 • Mahdollisissa puutostapauksissa hivenaine, mineraali- tai ravintolisät on otettu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Itse olen tapellut poikamme atooppisen ihon kanssa koko hänen pienen elämänsä ajan. Atopia puhkesi pojallemme hänen ollessaan noin kolmen kuukauden ikäinen. Iho oli todella pahassa kunnossa, varsinkin poskista iho oli aina rikki ja vesikelloilla. Muistan edelleenkin sen avuttomuuden tunteen sisälläni, kun en osannut auttaa poikaamme millään tavalla. Se oli raastavaa ja kuinka huonoksi vanhemmaksi silloin itsensä tunteekaan, se itsesyytösten määrä. Olin todella epätoivoinen ja käänsin kivet ja kannot löytääkseni oikean ja mahdollisimman luonnonmukaisen hoitokeinon hänelle.

 

”Oppaassa oli hyviä pointteja puhtaasta ruoasta ja luonnollisemmasta kosmetiikasta” – Kristiina

Koska kyseessä on krooninen, tulehduksellinen ihosairaus. Ei siihen ole yksinkertaista hoitokeinoa, vaan hoito on aina kokonaisvaltainen prosessi, joka laittaa kaikki palaset kohdilleen. Kaikki lähtee ruokavaliosta ja laittamalla ruokavalion kuntoon sekä poistamalla siitä mahdolliset allergeenit, olet jo päässyt pitkälle. Valitettavasti kuitenkaan pelkkä ruokavalio ei yksistään auta. On ymmärrettävä miten ihoa rasvataan oikein ja millaisia rasvoja siihen kannattaa käyttää. Ympäristössä voi myös esiintyä paljon herkkyyksiä tai allergiaa aiheuttavia aineita ja nämä kaikki aineet on syytä poistaa ympäristöstä. Lisäksi ruokavalioon voidaan lisätä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat erityisen tärkeitä atooppiselle iholle.

 

”Tykkäsin eniten osiosta missä kerrottiin eri öljyjen vaikutuksista” – Iidalotta

Minä sain poikamme ihon ennätysajassa kuntoon kasaamalla kaikki palapelin palaset yhteen. Oppaani on laaja kooste lapsen atooppisen ihon kokonaisvaltaiseen luonnolliseen hoitoon. Opas perustuu niin tutkittuun tietoon kuin omiin kokemuksiinikin.

 

Lukemisen jälkeen tiedät:

 • Kaikki seikat jotka vaikuttavat ihon kuntoon niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Sisäisesti saat lapsen suoliston kuntoon ja ulkoisesti poistat herkkyyksiä ja allergiaa aiheuttavat aineet ympäristöstä.
 • Saat tietoa lisäravinteista, jotka auttavat atooppista ihoa voimaan paremmin.
 • Opit mitkä raaka-aineet aiheuttavat allergiaa sekä herkkyyksiä.
 • Opit nukkumaan paremmin, sillä lapsesi nukkuu yönsä paremmin.
 • Kuinka teet helposti luonnonmukaista rasvaa sekä iho-öljyä itse ja säästät rahaa.

”Parasta oppaassa oli ns. kansantajuinen teksti” -Reetta

 

Opas EI ole sinulle jos:

 • Et ole valmis panostamaan ajallisesti oppaan lukemiseen ja asioiden muuttamiseen.
 • Et usko lisaravinteiden vaikutukseen kehossa.
 • Et usko, että ruokavaliolla voi vaikuttaa atooppisen ihon kuntoon.

3 arviota tuotteelle Pieni suuri atopiaopas atooppisen ihon luonnolliseen hoitamiseen

 1. Yasmin (varmistettu kirjoittaja)

  Aiiiivan loistava opus! Juuri sitä mitä kaipasin, kun lätkäistiin naaman eteen atopia diagnoosi. Luin koko kirjan HETI kun kilahti sähköpostiin, haha! Ja myös suosittelin eteenpäin. 🙂

  • Tiina Karjala

   Hei Yasmin!
   Kiitos tuhannesti ihanasta palautteestasi! Kiva kuulla, että oppaasta on ollut hyötyä 🙂

   <3 Tiina

 2. Oosa Mänty (varmistettu kirjoittaja)

  Hei!

  Mä oon kulkenut meidän pojan kanssa tätä samaa polkua ja nyt sä olet kiteyttänyt kaiken tähän yhteen oppaaseen, mitä itsekin opiskellut ja kalastellut tietoa erinäisistä lähteistä.

  Aivan loistava kokonaisuus kiteytettynä ja sopivassa mittakaavassa tietoa. Selkokielisenä. Nyt mulla on jotain konkreettista antaa käteen miehellekin luettavaksi (koska nämä hänen mielestään olleet “huuhaa”-juttuja 😅)

  Itse, kun ei ole vain suostunut tähän pelkkään “laastariin” mitä suomalainen terveydenhuolto ja _lääketiede_ tarjoaa. Ihminen on kuitenkin kokonaisuus ja se iholle levitetty rasva ei vaan paranna kaikkea…

  Näillä samoilla metodeilla meillä on vähentynyt huomattavasti kortisoni- ja muiden lääkerasvojen käyttö. Nyt sain vielä muutaman uudenkin vinkin käyttöön kokeiltavaksi. Tämä oli huikea juttu meille ja tietty tolle 2v. pojalle!

  • Tiina Karjala

   Moi Oosa!
   Ihan mahtavaa! Kiitos tuhannesti palautteestasi! Oikein paljon tsemppiä ihonhoitoon teille 🙂

   <3 Tiina

 3. Dan (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä kooste ja selkeästi kokemuksella kirjoitettu. Paljon oli jo tuttua tietoa mutta myös uutta, jotka nyt on kokeiltu ja todettu toimiviksi. Eli varsinkin jos luonnolliset hoitokeinot ovat uudempi juttu niin tästä löytyy paljon tietoa. Tälläistä kun kuulisi lääkäreiden vastaanotolla niin vältyttäisiin monelta ongelmalta jatkossa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!

Ekoelämäni