Miten kanavointi voi auttaa sinua elämässäsi?

Miten kanavointi voi auttaa sinua elämässäsi?

*Yhteistyöpostauspalvelu saatu

Miten kanavointi voi auttaa sinua elämässäsi? Kaikille tulee elämässä eteen haastavia tilanteita. Ne voivat liittyä esimerkiksi työhön, perheeseen, ihmissuhteisiin tai muuten vain hankalaan elämäntilanteeseen. Itselläni tällainen tilanne oli ollut jo jonkin aikaa päällä ja olin miettinyt siihen monia ratkaisuja. Henkiselle matkalle alettuani olen ottanut tuekseni erilaisia energiahoitoja sekä kanavointeja. Kanavointi tarkoittaa sitä, että kanavoija ottaa yhteyden energiaasi ja henkiväkeen ja pyytää neuvoja sekä suuntaviivoja asiakkaalleen. En ollut päässyt omissa päätelmissäni pitkälle, joten päätin ottaa Satuun yhteyttä. Olin löytänyt Satun Instagramista ja päätin laittaa hänelle viestiä.

Kanavointi on erilaisten energioiden aistimista

Satu kertoo, että hänen äitinsä äiti oli näkijä ja muutenkin aikaansa edellä – Esimerkiksi pienelle paikkakunnalle joogan tuominen aiheutti aikanaan aika paljon mielipiteitä. Satu seurasi mummonsa arkea ja tietty henkisyys kulki lapsesta saakka hänen mukanaan. Satu kertoi mummolleen omia ensifiiliksiä tuntemattomista ihmisistä, jotka aina sitten osoittautuivat oikeaan.

Mummo kannusti ja tuki tähän herkkyyteen, mutta sanoi myös että on oltava tarkkana kenelle omista lahjoistaan puhuu. Satu sai 16-vuotiaana ensimmäisen vahvan kokemuksen hänen mummonsa kuoltua. Mummo tuli hyvästelemään Satun ja silloin hän oivalsi, että on olemassa enemmän kuin mitä meidän silmämme näkevät. Satu alkoi opiskella energiahoitoa ja se johdatti hänet opiskelemaan myös intuitiivista energiahoitamista ja koulutuksessa oli kanavointi ja näkeminen keskiössä. Koulutuksessa hän oppi sen, kuinka kanavointi toimii ja miten energiat virtaavat ja miten niitä luetaan.

Pari vuotta sitten Satulle tuli vahva ohjaus tuoda näkyväksi Nevatar. Näkijän työ on se, joka on luonut vahvan sydäntunteen siitä, että ”tämä on se mun juttu, tässä olen hyvä ja tästä nautin”.

Miten kanavointi voi auttaa sinua elämässäsi?

Jokaisella on kaksi erilaista energiakerrosta

Odotin jännityksellä Satun tulkintaa ja jos puhutaan suoraan niin hämmästyin, miten Satu näki perusenergiani. Joskus omaa energiaa on hankalaa itse aistia tai ymmärtää – varsinkin jos on juuri sillä hetkellä hankalassa elämäntilanteessa. Meillä jokaisella on kaksi erilaista energiakerrosta. Ensimmäinen niistä on pintakerros, jota ohjaa usein mieli ja tunteet. Syvemmältä taas löytyy perusenergia – sielunenergia, joka on se oma sisäinen värähde.

Tulkinnassa kävi ilmi, että perusenergiani oli levollista ja tyyntä sekä puoleensavetävää. Kun olen läsnä omassa sielunenergiassani, niin läsnäoloni on rauhoittavaa ja jollain tavalla lohdullista sekä jopa nostattavaakin ja taianomaista. Täytyy sanoa, että naurahdin, kuin luin tämän, sillä ne jotka minut tuntevat, tietävät, että olen aikamoinen ”Duracel-pupu”, enkä välttämättä koe itseäni rauhallisena.

Jäinkin pohtimaan tasapainoani. Tasapaino on ainakin omassa elämässäni yksi haaste ja mietin, että perusenergiani välittyy varmasti silloin, kun koen itseni tasapainoiseksi. Eli siis tekemisen ja olemisen feminiinisen ja maskuliinisen välinen energia täytyy saada tasapainoon, niin kaikki sujuu helpommin. Sen sijaan, että yrittäisin pakonomaisesti tehdä jotain, niin minun täytyisi vain luottaa universumiin ja siihen, että kaikki kyllä onnistuu tavalla tai toisella. Mutta kuinka vaikeaa se mielelle onkaan…

Miten kanavointi voi auttaa sinua elämässäsi?

Kanavoinnissa tuli esiin rumpupiiri ja shamanismi

Menin aikoinaan rummunrakennuskurssille hetken mielijohteesta, tai niin luulin, mutta ehkä matkaani onkin koko ajan hieman ohjailtu. Olen rummutellut aika vaihtelevasti, kunnes monesta tuutista minulle on tuotu rumpupiirejä esille. Tällä hetkellä etenkin rummuttelu, äänityöskentely ja naistenpiirit ovat ajankohtaisia ja sellaisia mitä haluan tehdä. Tulkinnassa nousikin esille juuri shamanismi ja rumpupiirit. Jos olet kiinostunut rumpupiiristä, niin laita minulle viestiä, koska järjestämme niitä ystäväni kanssa Seinäjoella.

Omien yritysvaikeuksien kautta itsetutkiskeluun

Vaikeudet johtuvat yleensä jostain sisäisestä uskomuksesta tai traumasta, jotka voivat tiedostamatta vaikuttaa omaan tekemiseen negatiivisesti. Jotta pääsisi eteenpäin, on alettava tutkimaan näitä niin sanottuja hidasteita. Pitäisi uskaltaa luottaa siihen, että kaikki menee helposti ja vaivattomasti. Mutta jos mieli yrittää kuitenkin keksiä jatkuvasti erilaisia pakonomaisia ratkaisuja, niin mennään metsään. Tulkinnassa minua kehotettiinkin keskittymään itseeni, omaan intentioon ja omiin tunteisiini. Ymmärrän hyvin tämän ja olenkin oivaltanut tämän jo hieman ennen tätä tulkintaa. Täytyy löytää oma inspiraatio ja tunteet, jotka ohjaavat tekemistä, jotta voi sitten lähteä rakentamaan niitä käytännön tasolle. Jos takana on pelkoja, energia ei pääse virtaamaan täydellä potentiaalilla, joka taas tietysti aiheuttaa ongelmia. Täytyy uskaltaa antautua, eikä harata vastaan. Uskon antautumisen olevan monelle meistä haaste, mutta se on taito, jota voi kuitenkin oppia.

kanavointi seinäjoki

Energiassani on myös vahvaa soturinaista

Joskus on vaikeaa luottaa omaa sisäiseen ääneensä ja siihen juuri sain eniten vahvistusta tästä kanavoinnista. Oletko koskaan ajatellut, että päätökset voisivat olla eräänlaisia testejä? Palaatko aina vanhaan, vai uskallatko kokeilla jotain uutta? Jos palaat vanhaan, voit jäädä oravanpyörään kiinni. Jos mitään ei muuta, mikään ei muutu. Jos siis aina toistat samoja virheitä tai samat tilanteet toistuvat elämämässäsi, olisi syytä pohtia, mitä voi muuttaa, että asiat muuttuvat ja ymmärrät, miksi näin tapahtuu. Tämä onkin itsetutkiskelua parhaimmillaan. Haasteet ja vaikeudet ovat usein niitä oppiläksyjä, joista voi oivaltaa jotain, joka taas vie sinua eteenpäin.

Uskomukset voivat olla jossain syvällä sisimmässäsi

Ohjelmointeja sekä uskomuksia voi purkaa, mutta niihin täytyy ensiksi päästä kiinni. Uskomukset vaikuttavat koko elämään ja voivat esiintyä vain hiukan erilaisissa muodoissa. Uskomukset voivat liittyä rahaan, työhön, rakkauteen ja joskus on ehkä vaikeaa ajatella, että juuri sinä ansaitset vain parasta, jos uskomuksesi väittää jotain muuta. Koskaan ei kannata tyytyä vähenpään, koska saat tasan tarkkaan sen mitä haluat, mutta kunhan purat alta pois tunnelukot ja uskomukset, jotka voivat rajoittaa alitajuisesti ja jopa tietämättäsi sinua. Joskus on vain uskallettava hypätä täysin uuteen, tai ottaa pieni mietintätauko ja antautua elämälle.

kanavointi seinäjoki

Oli aika ottaa tuumaustauko

Oli aika ottaa tuumaustauko ja saada energia taas kohdilleen. Jos energiaa ohjaa alitajuinen pelko ja ahdistuneisuus, ollaan menossa metsään. Täytyy pysähtyä ja purkaa pelkoja sekä uskomuksia, jotka itseä rajoittavat ja aloittaa sitten uudestaan. Tulkinnasta taas oivalsin sen, että pitää muistaa, että energia on koko ajan liikkuvaa. Joko mennään eteenpäin tai taaksepäin, mutta kunhan ei seisota paikallaan. Kun päästät energeettisesti irti jostain asiasta tai muusta, vapauttaa se tilaa aina uudelle. Uskalla siis liikkua ihan koko ajan! Jos sinulla on jokin ongelma liittyen ihan mihin tahansa elämän osa-alueeseen, niin laita ihmeessä Satulle viestiä. Sain itse toooodella paljon tästä tulkinnasta apua ja vahvistusta omille ajatuksille ja en voi kuin suositella Satun kanavointeja 🙂

 

Kategoria:
5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!

Ekoelämäni