Miten rikastua? – ota huomioon mielesi

Miten rikastua? – ota huomioon mielesi. Miksi toiset rikastuvat ja toiset eivät? Kyse ei tietenkään ole koulutuksesta tai tuurista, vaan kaikki liittyy mieleesi ja alitajuntaasi. Vetovoiman laki vaikuttaa myös suuresti siihen, saatko haluamiasi asioita vai et. Jos haluat rahaa, sinun tulee osata suhtauta siihen oikealla tavalla. Kaikki on kiinni ajatuksistasi, tunteistasi sekä alitajunnastasi. Ajatukset, niin kuin kaikki ovat energiaa ja ne voivat olla joko haitallisia tai sitten positiivisia. Vetovoiman lakihan toimii niin, että vedät puoleesi juuri sitä mitä ajattelet. Jos ajattelet kokoajan olevasi köyhä, tai että sinulla ei ole rahaa, tulet saamaan juuri sitä, koska kiinnität energiasi negatiiviseen energiaan ja siihen mitä sinulla ei ole sen sijaan, että voisit kiinnittää huomiosi siihen mitä voisit saada.

Miten rikastua? – ota huomioon mielesi

Miten rikastua? Se ei ole kiinni vain yhdestä asiasta

Kasvatus vaikuttaa alitajuntaasi ja täten myös siihen miten ajattelet rahasta. Jos olet viettänyt lapsuutesi köyhässä, kodissa olet luultavasti omaksunut ”köyhän mielen” ajattelun jos taas olet asunut hieman varakkaammassa kodissa, tai vanhempasi ovat esimerkiksi yrittäjiä niin maailmankatsomuksesi on aivan erilainen. Vaikka kukaan tietenkään ei haluaisi, että lapsuuden olosuhteet vaikuttaisivat meihin, niin ne vaikuttavat aina alitajuisesti. Oli kyse sitten rahasta tai esimerkiksi omasta hyvinvoinnista. Jos et ole käsitellyt kivuliaita asioita, ne rajoittavat sinua edelleen. Alitajuntaa saa kyllä työstettyä, sekä suhdetta itseesi tai vaikkapa rahaan pystyy aina parantamaan. Alitajuntaa voi työstää monenlaisilla asioilla, kuten esimerkiksi hypnoosilla ja regressiohoidoilla. Poikkeus vahvistaa säännön. Ei tietenkään voi yleistää, että köyhien perheiden lapsista tulisi aina köyhiä, mutta useimmiten näin valitettavasti on.

Koulutuksen vaikutus rikastumiseesi

Koulutus vaikuttaa kyllä, mutta ei koulutusalalla tai -asteella ole vaikutusta siihen, rikastutko vai et. Koko koulutusjärjestelmä perustuu käytännössä siihen, että opiskelet ja sitten menet töihin. Muita vaihtoehtoja ei kauheasti kerrota. Eli meitä ei kasvateta ”rikastumaan”, vaan meidät kasvatetaan opiskelemaan, tekemään töitä ja olemaan hyviä työntekijöitä tässä maailman hullussa oravanpyörässä. Kun olet päässyt lopulta työelämään, otat ison pankkilainan esimerkiksi asuntoa varten, jota sitten maksat koko elämäsi takaisin korkojen kera ja olet velkavankeudessa. Jos koulutusjärjestelmä haluaisi oikeasti auttaa ihmisiä ja auttaa heitä rikastumaan ja voimaan paremmin, niin kouluissa opetettaisiin esimerkiksi sijoittamista ja säästämistä sekä omaa ajattelua. Nykykoulumaailmassa kaikista yritetään muokata samalla tavalla ajattelevaa massaa, jossa erilainen ajatus tai kyseenalaistamien on väärin.

Miten rikastua? – ota huomioon mielesi

Jos haluat rikastua, tee siitä konkreettinen pyyntö

Jos haaveissasi on saada rahaa, sinun pitää lähettää tästä pyyntö. Pyynnön tulisi olla mahdollisimman tarkka. Mieluiten niin että kirjoitat mieleisesi rahasumman paperille. Ai miksikö? Siksi että pyyntö on mahdollisimman konkreettinen ja täsmällinen. Muista että koskaan ei ole sinun tehtäväsi tietää kuinka universumi toimittaa sinulle rahat! Älä siis murehdi mistä saat rahasumman kokoon, vaan ajattele asiasta positiivisesti. Sinun tehtäväsi on elää juuri sillä hetkellä jo sitä elämää, millaista se olisi kun sinulla olisi tuo tietty rahasumma. Elä siis haluamaasi todellisuutta jo! Tällä tarkoitan sitä, että tunnet sen todellisuuden myös luissa ja ytimissäsi. Kuvittele ja visualisoi mitä sinulla olisi, millainen olotilasi olisi. Älä anna mielesi rajoittaa sinua, vaan ole rohkea! Muista aina uskoa pyyntöösi, äläkä jää miettimään miten sen saat, kuten jo edellä totesin, koska se vie sinua väärään suuntaan. Kun olet esittänyt pyynnön jää odotttamaan ja tee konkreettisia toimenpiteitä rahasumman eteen. Elämme fyysisessä maailmassa ja pelkät pyynnöt eivät valitettavasti riitä. Pyyntöjen eteen on myös tehtävä töitä, sillä jos et laita tikkua ristiin asian eteen, et voi olettaa että tulisit saamaan jotain. Tee siis pyyntö ja toimi sen mukaan ilolla.

Muista ajatuksen voima

Älä koskaan ajattele rahasta negatiivisesti, koska rahan kiertokulku pitää olla positiivista, jos haluat sitä saada. Kun maksat jotain ostoksiasi, älä manaa päässäsi, että olipa taas kallista tai kylläpä taas meni rahaa. Ei ei näin, vaan kiitä. Kiitä, että saat antaa rahasi eteenpäin ja luopua siitä, että tilalle mahtuu uutta. Ajattele rahasta aina positiivisesti ja yritä nähdä se pelkkänä ”materiaalina”.

Miten rikastua? – ota huomioon mielesi

Miksi sinun pitää asettaa konkreettinen rahallinen tavoite?

Ensimmäistä kertaa koskaan asetin itsellelleni rahaa koskevan tavoitteen. Minulle raha tulee oikeastaan kaiken kivan ”sivutuottena”, eikä olekaan koskaan ollut minulle itse tavoite. Toki se helpottaa elämää, mutta se ei kuitenkaan tee onnelliseksi, koska aito onni ja onnellisuus tulee aina sisältäpäin. Enkä tällä tarkoita sitä etten olisi kunnianhimoinen ja että en haluaisi rahaa, päinvastoin. Mutta suhtautumiseni siihen on hieman erilainen kuin ehkä sinulla. Siksi en ole oikeastaan koskaan asettanut itselleni mitään rahaan liittyviä tavoitteita. No joka tapauksessa nyt olikin jo sen aika – näin pitkälti yli 30 vuotiaana.

 

miten saada rahaa

Rahaa rahaa rahaa

Miksi rahallinen tavoite oikeasti toimii kun kirjoitat summan esimerkiski paperille ylös? Summa toimii tietysti helppona tavoittena ja motivaattorina kun katsot ja mietit asiaa joka päivä. Mutta juju ei kuitenkaan piile tässä, vaan se piilee alitajunnassasi. Alitajunta on se paikka, mistä me ammennamme loppupeleissä kaikki. Käyttäytyminen, puhuminen ja puhumattomuus, kaikki tulee alitajunnasta joko tiedostaen tai sitten ei. Muistatko kun olet miettinyt jotain asiaa kuumeisesti, mutta et ole saanut sitä millään päähäsi. Unohdat koko jutun pitkäksi aikaa ja esimerkiksi illalla suihkussa tai sängyssä ollessasi asia tulee päähäsi kuin salmaniskusta. Se on alitajuntasi, jolle olet antanut käskyn toimia ja etsiä vastausta juuri tähän tiettyyn kysymykseen. Vaikka tietoinen mielesi lopettaa asian miettimisen, niin alitajuntasi raksuttaa silti koko ajan etsien vastausta. Näin käy myös rahatavoitteelle. Alitajuntasi yrittää keksiä kaikki keinot, että saat rahasumman kokoon. Tai näin ainakin itselleni kävi, mikä oli aika hauska huomata.

Rahatavoitteen asettaessani, huomasin, että rahaa alkoi tulla minulle ja että alitajuntani esitteli erilaisia keinoja miten saada sitä lisää. Tämä oli oikeastaan aika jännä huomata, että miten mieleni toimikin itse, heti tavoitteen asettamisen jälkeen! Ilman että kokoajan ajattelin asiaa. Jos et usko niin kehotan ehdottomasti kokeilemaan!

Kategoria:

Kirjoita kommentti





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.