Aknen hoito – Salainen-taika aseeni on

Postaus sisältää affiliatelinkkejä, affiliatelinkit merkitty (*) -merkillä

Olen kirjoitellut blogiini paljon ruokavalion vaikutuksesta terveyteen ja varsinkin kauneuteen. Nyt haluan paljastaa salaisen aseeni aknen ja hormonifinnien hoitoon, koska tiedän miltä tuntuu, kun kärsii inhottavasta ja näkyvästä iho-ongelmasta. Tiedän myös miltä tuntuu, kun ei voi lähteä ulos ilman paksua meikkikerrosta…. Sairastuin pahaan akneen ensimmäisen kerran noin kahdeksan vuotta sitten ja sittemmin olen kärsinyt niin ruusufinnistä kuin uudelleen aknestakin.

Aknen hoito - Salainen taika aseeni on

Aknen hoito – Salainen taika-aseeni on:

Nyt olen vihdoin oppinut läksyni ja paljastan pienen salaisen taika-aseeni aknen ja hormonifinnien hoidossa. Matkani ei ole ollut helppo ja sairastuin pahaan akneen ensimmäisen kerran noin kahdeksan vuotta sitten ja toisen kerran Herra Akne – näin tuttavallisesti sanottuna, halusi iskeä minuun noin puolisen vuotta sitten, joten matkaa on kyllä yhdessä taitettu! Nyt sekin matka loppui totaalisesti. Onneksi tällä kertaa etsin tietoa entistä hanakammin ja löysinkin rakkaan taika-aseeni ihoni hoitoon.

Aknen hoito - Salainen taika aseeni on

Sano aknelle, finneille ja ihon epäpuhtauksille näkemiin

Painotan edelleen ruokavalion ja stressin hallinnan osuutta iho-ongelmissa sekä aknen hoidossa, mutta myös tehokkaat täsmäaseet ulkoisesti auttavat ihoa parantumaan nopeammin. Joka tapauksessa ihoni pinnalla majaili todellinen tulehdus, kuten kuvasta näkyy. Tilanne oli kutenkin toinen tämän aknen kanssa, sillä tulehdus ihossani kehittyi todella nopeasti ja todella pahaksi. Aloin olla jo todella epätoivoinen ja tuntui, että kipeät patit vain lisääntyivät ja lisääntyivät, eikä kutina iholla helpottanut millään. Koin kolauksen myös itsetuntooni, koska tuntui epätodelliselta saada TAAS sama ongelma, joka oli ollut minulla vuosia sitten ja nyt ongelma palasi uudestaan ja vieläpä aikuisiällä.

Tässä postauksessa kerron sinulle salaisen taika-aseeni, jolla pääset todella hyviin ihon-hoitotuloksiin.

Minun salainen taika-aseeni on…

Saaren Taika Teepuusaippua ja Koodilla ekoelämäni10 saat 10% alennuksen Saaren Taika -tuotteista (*) Koodin voi käyttää kerran / asiakas 🙂

Panosta oikeasti toimiviin ihonhoitotuotteisiin

Törmäsin sattumalta Saaren Taika Teepuusaippuaan. Saippuan markkinointitekstit kuulostivat aluksi liian hyvältä ollakseen totta ja mietin, että voisiko tässä olla vastaus ongelmaani. Olin hyvin skeptinen, sillä kaikki tuotteet mitä olin testannut vuosien varrella, olivat vetäneet vesiperän ja lisäksi vieneet rahani. Mietin, että voisiko vastaus oikeasti olla näin yksinkertainen, edullinen ja vieläpä luonnonmukainen<3

3 syytä miksi rakastuin teepuusaippuaan 

 1. Saaren Taika Teepuusaippua toimii OIKEASTI
 2. Päihittää isommatkin finnit ja epäpuhtaudet puskemalla ne ulos ihosta
 3. Se ei kuivata herkkääkään ihoa
 4. Se on täysin luonnonmukainen ja vegaaninen

Saippuan aineosat: Saippuoidut oliiviöljy, kookosöljy ja auringonkukkaöljy, vesi, glyseriini (ei lisättyä glyseriiniä, saippuassa esiintyvä glyseriini syntyy saippuassa käytetyistä öljyistä saippuoitumisprosessin aikana), sekä teepuun eteerinen öljy.

Minun oli pakko hankkia Saaren Taika Teepuusaippua ja testata miten se toimii

Teepuusaippua on siis antibakteerinen ja se on suunniteltu ongelmaisen ihon päivittäiseen pesuun. Tuumasta  toimeen ja tilaamaan, koska hintakin teepuusaippualla oli edullinen. Sitten testailemaan, pesin kasvoni saippualla aluksi aamuin illoin ja nyt vain iltaisin, eikä saippua ole kuivattanut ihoani yhtään, vaikka minulla on todella herkkä ja pintakuiva iho. Teepuusaippuaa on myös helppo käyttää ja lisäksi se on todella riittoisaa ja vaahtoutuu ihanasti 🙂

teepuusaippua

Teepuusaippua työnsi finnit ihostani pois

Toimii kuin taika! Nyt noin kolmen kuukauden päivittäisellä teepuusaippuan käytöllä on todellakin ollut positiivisia vaikutuksia ihooni – tai oikeastaan tuo on aika huonosti ilmaistu, sillä saippualla on ollut ihooni HUIKEA vaikutus. Kun aloitin käyttämään saippuaa, tunsin heti ensimmäisestä pesukerrasta sen puhdistavan ja antibakteerisen vaikutuksen ihollani. Iho tuntui puhtaalle ja raikkaalle, eikä sitä kutittanut yhtään. Noin viikon käyttämisen jälkeen kipeät ihonalaiset finnit ja patit alkoivat pikkuhiljaa nousta pintaan ja saippua suorastaan työnsi epäpuhtauksia ihostani pois. Koodilla ekoelämäni10 saat 10% alennuksen Saaren Taika tuotteista (*)

Yleensä ihonhoitotuotteet ”vaikuttavat” niin, että finnit ja patit pysyvät ihon alla, eivätkä hievahda minnekään ja ongelma jatkuu, mutta teepuusaippua työnsi finnit ja patit pois ihostani, eli jollain tavalla se syväpuhdisti ihoani ja vaikutti ihoon myös ihon pintakerroksen alla! Monet finnit myös katosivat ja kuivuivat pois jo ennen ilmestymistään ihon pinnalle. En ole koskaan ennemmin kokenut vastaavaa minkään tuotteen kanssa. Nykyään pesen kasvoni (otsan ja posket) öljykakulla ja nenän sekä leuan alueen pesen teepuusaippualla. Mainitsinko muuten jo, että saippua vähensi myös mustapäitä huomattavasti nenässäni.

 

Näin käytät saippuaa:

 1. Kostuta kätesi ja hiero saippuaa käsiin.
 2. Hiero käsilläsi hellävaraisin liikkein kasvojasi, niin että saippua alkaa vaahtoamaan.
 3. Voit huuhdella saippuan pois pelkällä vedellä, tai käyttää puhdistukseen esimerkiksi luonnonmukaista vedellä kosteutettua puhdistuslappua.
 4. Voit käyttää saippuaa myös hiusten pesussa.

 

Hyödyt Saaren Taika Teepuusaippuasta:

 1. Mikäli sinulla on nuoruus- tai aikuisiän akne. Teepuusaippuan käyttö ei todellakaan katso ikää.
 2. Sinulla on epäpuhdas iho tai satunnaisesti finnejä (saippuaa voi käyttää myös vain paikallisesti)
 3. Saippua toimii kuin taika ja Koodilla ekoelämäni10 saat 10% alennuksen Saaren Taika tuotteista (*)

 

Aknen hoito

Ruoka-aine herkkyydet ja akne

Harvemmin puhutaan aikuisten ruoka-aine herkkyyksistä, mutta sitäkin on olemassa. Yleisempiä herkkyyksiä aiheuttavat esimerkiksi maito ja gluteeni. Ne voivat aiheuttaa monenlaisia ongelma, kuten vatsakipua ja vatsaongelmia, ihottumia, iho-oireita, nivelkipuja ja matala-asteista tulehdusta. Se miksi juuri näille ruoka-aineille herkistytään helposti voi johtua monesta erilaisesta tekijästä. Näihin voivat vaikuttaa yhtälailla yksilötaso kuin tuotanto- ja ympäristötekijätkin. Maidon suuri käsittely ja esimerkiksi pastörointi voi olla syy tähän. Toki se on hygieniasyistä hyvä juttu, mutta valitettavasti se tuhoaa myös samalla hyviä bakteereja. Toki elimistössä voi olla myös paljon toksiineja sekä raskasmetalleja, jotka voivat aiheuttaa esimerkiksi iho- ja muita oireita ja uskon myös, että stressillä on tässäkin sormensa pelissä.

Maitotaloustuotteet ja akne

Maidosta on tehty monia tutkimuksia, jotka kertovat sen olevan neutraali sairauksien aiheuttaja, joten sen syömisestä ei näin ollen ole periaatteessa hyötyä eikä haittaa, paitsi jos on herkkä maidolle, kuten moni voi tietämättään olla. Maidon juonti pahentaa usein limaisuutta ja pitkittää paranemista esimerkiksi korvatulehduksista, hengitystietulehduksista ja ihottumassa. Jos nuha, yskä tai korvatulehdus vaivaa sinua usein, niin maidon voi koettaa jättää ruokavaliosta hetkeksi pois.

Moni voi saada allergia-oireita myös suomalaisista viljoista kuten vehnästä, rukiista ja ohrasta. Joskus myös kaura voi aiheuttaa oireita, mutta kaura on näistä viljoista parhaiten siedetty. Keliakian ja vilja-allergian lisäksi on olemassa gluteenisensitiivisyyttä eli gluteeniyliherkkyyttä. Gluteenisensitiivisyydelle ominaisia ovat lihas- ja nivelkivut, lihasten puutuminen ja lihaskrampit sekä voimakas väsymys

Gluteeni ja vehnä

On olemassa tutkimusnäyttöä siitä, että vehnän gluteeniproteiini ja vehnän WGA- yhdisteet avaavat haitallisella tavalla suolen tiiviitä liitoksia ja aiheuttavat osalle ihmisistä liiallista suolen läpäisevyyttä. Suoliston mikrobisto on avainasemassa tässä asiassa, sillä jos suolistossa vallitsee vääränlainen mikrobisto ja se on liiaksi läpäisevä, eivät kaikki ennen sopineet ruoka-aineet välttämättä enää sovikaan. Ruokatottumukset, lääkkeiden käyttö ja suoliston kunto ovat muuttuneet vuosikymmenten aikana.

Jos kärsit vatsa- tai suolisto ongelmista suosittelen ehdottomasti hyvän maitohappolisän käyttämistä ja oman ruokavalion tarkastusta. Terveellinen ruoka kuten kasvikset, marjat ja hedelmät auttavat suolistoa ja ihoa voimaan hyvin.

 

Yhteenveto Saaren Taika Teepuusaippuasta

Kuten todettu ruokavaliolla on suuri merkitys, mutta ihoa voi auttaa paranemaan nopeammin hyvillä ihonhoitotuotteilla 🙂

 1. Saaren Taika Teepuusaippua toimii OIKEASTI
 2. Päihittää isommatkin finnit ja epäpuhtaudet puskemalla ne ulos ihosta
 3. Ei kuivata herkkääkään ihoa
 4. Se on täysin luonnonmukainen ja vegaaninen sekä kestää piiiiiitkään 🙂
 5. Hinta on ihan naurettavan edullinen!

Optimoimalla ruokavaliosi ja ihon puhdistustuotteet, pääset helposti loistaviin tuloksiin. Koodilla ekoelämäni10 saat 10% alennuksen Saaren Taika tuotteista (*)

Teepuusaippua

 

** (*)  merkityt linkit ovat affiliatelinkkejä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa tutustua näihin materiaaleihin ja miettiä hankintaa rauhassa. Mikäli päädyt hankkimaan tuotteita affiliatelinkkini kautta, saan siitä rahallisen komission.

Suosittelen vain niitä tuotteita, joita olen itse käyttänyt ja todennut toimiviksi. Suurinta osaa tuotteista käytän lähes päivittäin.**

 

 

Kategoria:
tiina-karjala

Tiina Karjala

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä? Lähetä minulle sähköpostia osoitteella tiina@ekoelamani.fi.

Liity listalle!

Haluatko vähentää kemikaali­kuormaasi ja voida paremmin? Tilaa uutiskirjeeni.

Tilaa uutuuskirjeeni, josta saat 5 helposti toteutettavaa vinkkiä hormonitasapainon löytymiseen luonnollisin keinoin.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

2 kommenttia

 1. Jutta klo

  Hei! Millä olet kosteuttanut ihosi teepuusaippua pesun jälkeen?

  • Moikka Jutta! Kiitos viestistäsi! Minulla on käytössä Atopikin ihonhoitotuotteet ja vaihdellen erilaisia ihoöljyjä mm. arganöljy ja kauraöljy. Käytän myös säännöllisesti tasapainoittavaa luonnollista savea 🙂

   <3 Tiina

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Liity listalle!

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi ja voida paremmin? Tilaa uutuuskirjeeni, josta saat 5 helposti toteutettavaa vinkkiä hormonitasapainon löytymiseen luonnollisin keinoin.
Something went wrong. Please check your entries and try again.