Alitajunnan työstäminen on ainut keino tasapainoon

Alitajunnan työstäminen on ainut keino tasapainoon

Alitajunnan työstäminen on ainut keino tasapainoon. Henkinen herääminen ja alitajunnan työstäminen liittyvät vahvasti yhteen. Kun lähdet henkiselle matkalle, kanavasi ylöspäin avautuvat suhteellisen helposti. Meillä on siis olemassa seitsemän perus-chakraa ja jos et tiedä mitä chakrat ovat, lue tämä juttu ensin. Ylemmät chakramme (kruunuchakra, kolmas silmä ja kurkkuchakra) avautuvat yleensä helpommin, sillä niiden kautta olemme yhteydessä henkeen, sieluun ja alkulähteeseen, tai miksi sitä haluatkaan kutsua.

Useimmilla ihmisillä sydänchakran kohdalla on tukoksia ja blokkeja joko entisistä elämistä tai tästä nykyisestä elämästä, jolloin sen kanssa pitää työskennellä hieman enemmän. Kun saat yhteyden hyväksi ”yläkertaan”, eli ylemmät chakrasi ovat auki. Voi sinulle aueta erilaisia uusia kykyjä kuten selvätietoisuutta, -kuuloisuutta tai -näköisyyttä. Voit myös ruveta aistimaan energioita paremmin. Tässä vaiheessa on kuitenkin hyvä huomioida se, että toimit vielä egostasi päin.

Todellinen työ tehdään ihmisyydessä

Kun sydänchakrasi alkaa avautumaan, alkaa todellinen työ. Alimmat chakrat kuvastavat juuriasi ja perusturvallisuuttasi. Alimmat chakrasi eli juurichakra, sakraalichakra ja solar plexus tuovat ”täyttymyksen”, kun ne ovat tasapainossa. Tämä on työ, jonka jokaisen tulee tehdä tai muuten toimit vielä vahvasti egostasi päin. Työ tarkoittaa sukeltamista alitajuntaan, omaan ihmisyyteen ja traumoihin sekä blokkeihin, joita sinulle on tässä (ja myös menneissä elämissä) syntynyt.

Alitajunnan työstäminen on ainut keino tasapainoon

Useammilla suvun karman työstäminen tai puhdistaminen on hyvin tärkeää ja tämä koskee niin isä- kuin äitilinjaakin, koska vain molempia työstämällä voit saavuttaa tasapainon. Myös sisäisen lapsen parantaminen ja työstäminen liittyy vahvasti alitajunnan työstämiseen, koska muuten käyttäydyt edelleen pienen lapsen tavoin esimerkiksi konfliktitilanteissa. Traumakemiallisessa parisuhteessa nämä kaavat tulevat hyvin esille, kun aikuiset riitelevät lasten tasolla. Tällöin kumpikaan ei ole tehnyt omaa sisäistä työtään ja suhde on ”pinnallista” ja molemmat toimivat traumojensa ohjailemina. Vasta sisäisen työn (alitajunnan työstämisen) jälkeen voit löytää tasapainoisen ja rakkaudellisen parisuhteen, jossa ei haeta turvaa enää toisesta, vaan kaikkea ohjaa todellinen ja aito rakkaus.

alitajunta | Ekoelamani

Henkinen ego voi heräämisellään ajaa sinut kristinuskoon

Sukeltaminen alitajunnan syövereihin ja omiin kipukohtiin ei ole helppoa, eikä ole myöskään helppoa katsoa omia virheitään. Siksi tässä vaiheessa jotkut henkisen tien kulkijat ”peruuttavat” ja alkavat uskomaan Jumalaan, Raamattuun sekä kirkkojärjestelmään ja antavat oman voimansa pois sekä uskovat johonkin ulkopuoliseen. He tekevät näin, sillä heidän alitajuntansa haluaa suojella heitä, eivätkä he uskalla sukeltaa varjoihin ja tehdä omaa sisäistä työtä. Mutta vain alitajunnan työstämisellä voit saavuttaa tasapainon elämässäsi, mikä on tosiaan yksi elämämme tärkeimmistä seikoista.

Useammat uskovaiset ovat sanoneet rukoilleensa johdatusta ja saaneetkin selvän vastauksen. Uskon kyllä, että vastauksen saaminen alkulähteestä, Jumalalta, universumilta (miksi ikinä sitä haluatkaan kutsua) on aivan mahdollista, koska ylemmät chakrat ovat auki. MUTTA, jos ihminen ei ole tehnyt sisäistä työtä alimpien chakrojensa kanssa, hän herää kuplastaan eli henkisestä egosta ja luulee olleensa harhautuksessa ja pelästyy. Pelästyessään hän hakee turvaa jostain muualta kuin itsestään, koska toimii henkisen egon kautta ja ajautuu näin ollen uuden uskonnon ”matrixin” sisään ja erkanee itsestään entistä enemmän.

Chakrat | Ekoelamani

Todellinen työ onkin sukeltaa omaan sisinpääsi

Erkaantuminen saa epävakaan ihmismielen luulemaan, että vastaus tulee jostain muusta kuin meistä itsestämme. Tämä saa ihmismielen luulemaan, että kaikki muu on ”harhautusta” ja on olemassa vain yksi ja oikea vastaus ja totuus, että on vain yksi ja oikea uskonto ja Jumala. Tämä kattaa mustavalkoisen ajattelun, jossa ei ole olemassa menneitä elämiä, energiaparannusta, tarot kortteja, kiviä yms., koska he kokevat niiden olevan pahoja. Oikeasti tämä johtuu vain siitä, että kaikki alemmat chakrat ovat vielä tukossa, koska ihminen ole tehnyt sisäistä työtään ja sukeltanut alitajuntaansa. Näin ollen pelko ohjaa heitä edelleen ja traumat sekä blokit rajoittavat heitä heidän kaikessa tekemisessään. Kun ihminen elää pelosta käsin, vie se häntä kauemmas ja kauemmas hänestä itsestään.

Alitajunnan työstäminen on ainut keino tasapainoon

Meidän on tarkoitus tulla tasapainoon

Tasapainolla tarkoitan meidän feminiinin ja maskuliinin sulautumista yhdeksi energiaksi ja niiden täydellistä liittoa. Tasapainon saavuttaminen on yksi suurimmista oppiläksyistä koko ihmiskunnalla ja vain tasapainolla voit saavuttaa todellisen sielunyhteyden ja henkisen täyttymyksen. Tasapaino koskee koko kehoasi ja chakrojasi. Vain työstämällä chakrojasi voit päästä tasapainoon. Ylhäältä päin tulevat siis kosmiset energiat sekä alkulähde ja alhaalta taas nousee kundaliinienergia. Eli yhdistämme ihmisyyden (alhaalta tuleva energia) ja hengen (ylhäältä tuleva energia), jolloin meistä tulee kokonaisia ja tasapainoisia. Tarvitset näitä kumpaakin energiaa saavuttaaksesi henkisen tasapainon ja kokeaksesi ”valaistumisen”.

Mutta se henkinen ego

Ihminen, joka kokee olevansa tasapainoinen, mutta ei ole tehnyt sisäistä työtä, toimii siis vain ylemmistä chakroista päin. Tällöin hän toimii henkisestä egosta päin ja etsii vastausta itsensä ulkopuolelta. Hän ole ollenkaan yhteydessä ihmisyyteen (alimmat chakrat), joka on kuitenkin meidän kaikkien tarkoitus ja päämäärä. Henkisestä egosta päin toimiva ihminen ei ole yhteydessä sydänchakraansa mikä taas lisää erillisyyden harhaa ja tunnetta. Vaikka kuinka haluaisit leijailla muissa taajuuksissa, niin täytyy muistaa, että meillä on meidän kehomme, joka toimii täällä ihmisyydessä ja se työ tehdään kokonaisvaltaisesti ihmisyydessä.

 

Kategoria:
5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!

Ekoelämäni