Chakratanssi on uudenlaista intuitiivista tanssia Seinäjoella

Chakratanssi on uudenlaista intuitiivista tanssia Seinäjoella

Chakratanssi on uudenlaista intuitiivista tanssia Seinäjoella. Mitä on chakratanssi, miten chakrat ja tanssin voi yhdistää ja mistä idea chakratanssiin lähti? Olen aina rakastanut tanssimista ja vasta nyt vanhemmalla iällä tanssista on tullut minulle suuri  ja energiaa antava voimavara.

Musiikin ja tanssin vaikutukset ovat ilmenneet elämässäni todella hyvänä fiiliksenä sekä onnellisuutena. Myös stressitasot ovat pienentyneet. Mitä enemmän tanssin ja olen virran vietävänä sitä paremmalta tuntuu ja sitä helpommin tanssiminen sujuu. Olen monesti todennut, että pakottamalla ei tapahtu mitään ja kaikki luova toiminta vaatii aikaa ja rentoa fiilistä. Jos yrität pakolla luoda, niin se ei yksinkertaisesti onnistu. Mutta miten tanssiminen sitten liittyy luomiseen? No tanssiminenhan vapauttaa ja luo hyvää fiilistä ja näin ollen sinusta tulee luovempi ja saat yhteyden omaan sisinpääsi helpommin.

Chakratanssi on uudenlaista intuitiivista tanssia Seinäjoella

Menetkö virran mukana vai vastustatko?

Joskus voi tuntua, että kaikki vastustaa ja että kahlaat vastavirtaan. Mikään ei tunnu onnistuvan, mutta silti pakotat itsesi kulkemaan eteenpäin. Kulutat siis kaikki voimasi kun menet vastavirtaan ja voitto ei tunnukkaan enää perille päästessä yhtä makealta.

Todellisuudessa sinun tulisi luottaa siihen, että virta kantaa ja ohjaa sinua oikeaan suuntaan, vaikka se ei aina tunnukkaan siltä. Uskallatko siis heittäytyä virran vietäväksi ja luottaa? Ehkä huomaatkin, että virta vie sinut perille, mutta kiertotien kautta. Tällöin voit saapua perille myöhemmin, mutta täysissä voimissa. Voitto tai päämäärä ei koskaan ole se juttu, vaan täytyy muistaa että myös matkasta tulee nauttia, koska vasta silloin päämääräkin tuntuu merkitykselliseltä. Tanssiminen on juuri virtaan heittäytymistä, tanssiessa unohdat kaikki murheet ja surut, koska keskityt vain musiikkiin ja liikkeeseen.

Sinua saattasi kiinnostaa tämä >> Kokemuksia Energisoivasta intuitiivisesta chakratanssista Seinäjoella

Jos haluat olla virran vietävänä, niin kehottaisin sinua menemään tunteiden ja intuition mukaan. Unohda hetkeksi järki ja katso mitä tapahtuu. Kun olen itse tehnyt näin, niin kaikki on kuin auennut itsestään ja vastaukset on tuotu minulle. Älä siis koskaan pakota itseäsi mihinkään, vaan toimi aina hyvän fiiliksen mukaan ja pidä mielessäsi oma suunta. Tanssiminen on juuri hyvän fiiliksen ja tunteen seuraamista.

Miten voit oppia kuuntelemaan omaa intuitiotasi?

Ajatuksesi vaikuttavat koko tulevaisuuteesi

Muista, että ajatuksesi muokkaavat elämääsi juuri sellaiseksi kun ajattelet. Jos kiinnität huomiosi siihen mitä haluat kuten onnellisuuteen, iloon ja hyvän olon tunteeseen, lisääntyvät nämä asiat elämässäsi. Jos taas kiinnität ajatuksesi siihen, mitä et halua lisääntyy myös se. Tätä kutsutaan vetovoiman  laiksi ja se perustuu siihen, että ajatuksesi vetävät puoleensa kaltaisiaan ajatuksia ja tapahtumia.

Jos joku olisi sanonut minulle vuosi sitten, että tulen pitämään ihmisille tanssikursseja, en olisi ikinä uskonut, mutta tässä sitä ollaan viemässä suurta ja sydämestä kumpuavaa unelmaa eteenpäin. Tanssi kuuluu kaikille! Se on vapauttavaa, tuo iloa ja saahan sillä purettua energiaakin. Tiesitkö muuten, että luonnon kansojen päämäärä oli tanssin kautta päästä yhteyteen luonnon kanssa. Tanssimisella on siis pitkät perinteet. Tanssimisella voit todellakin nostaa fiiliksen kattoon, vai oletko koskaan ollut hyvän musiikin kuuntelemisen tai tanssimisen jälkeen huonotuulinen?

Chakratanssi on uudenlaista intuitiivista tanssia Seinäjoella

Mitä chakrat siis ovat?

Jokaisella ihmisellä on 7 päächakraa eli energiakeskusta ja nämä toimivat portteina kehon sisäiseen ja ulkoiseen energiajärjestelmään. Chakrat sijaitsevat kehon etu- ja takapuolella keskilinjan mukaisesti, pystysuunnassa. Chakrat liikuttavat energiaa pyörivin liikkein pyörän lailla sisään ja ulos. Energia kulkee koko kehossa eli elimissä, rauhasissa ja hermostojärjestelmässä. Chakrat toimivat myös poistoventtiileinä ohjaten käytettyä ja tarpeetonta energiaa niistä ulos. Chakran sisääntuleva energia koostuu ajatusten- ja tunteiden muodostamista energioista, joita vedät puoleesi aurasi kautta.

Luitko jo tämän >>Kokemuksia Energisoivasta intuitiivisesta chakratanssista Seinäjoella

Ajatukset ja tunteet ohjaavat chakroissa kulkevia energiavirtauksia. Virtaukseen vaikuttavat suuresti se, että ovatko ajatukset ja tunteet negatiivisia vai positiivisia. Myönteiset ajatukset ja tunteet hoitavat chakraa ja ohjaavat sinne lisää energiaa. Jos tunne on kielteinen, ohjaa se energiaa chakrasta pois. Chakroja voisi verrata puutarhaletkuun, eli kun chakra toimii kunnolla ja on tasapainossa, energia virtaa tasaisesti letkusta pois. Jos letkussa on alipaine, chakra on vajaatoiminnassa ja se vain pirskottaa energiaa ympärilleen. Jos chakra on ylitoiminnassa, se on laajentunut ja energiaa vuotaa enemmän ulos kuin sisään. On siis äärimmäisen tärkeää, että chakrasi toimivat kunnolla ja tasapainoisesti.

Chakratanssi on uudenlaista intuitiivista tanssia Seinäjoella

Voiko kurssille osallistua jos ei ole kokemusta tanssimisesta tai chakroista?

Ehdottomasti kyllä! Parasta tässä chakratanssissa on se, ettei sinulla tarvitse olla mitään kokemusta tanssimisesta eikä chakroista. Tanssiminen on täysin vapaamuotoista ja siinä kukin saa tanssia niin kuin haluaa. Chakratanssissa ei ole koreografioita, vaan tunnilla tanssitaan musiikin mukaan täysin intuitiivisesti. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa tanssia, vaan jokainen kokee musiikin omalla tavallaan.

Tarvitset mukaan avoimen, iloisen ja ennakkoluulottoman asenteen sekä vesipullon. Tanssiminen käy kevyestä kuntoilusta ja sopii ihan kaikille. Kurssissa ei ole ikärajaa, mutta tämä kurssi on tarkoitettu vain aikuisille. Jos kiinnostusta riittää, niin myös lapsille ja perheille voidaan järjestää oma kurssi <3

Chakratanssikurssilla tasapainotat ja purat energiaa chakroistasi

Chakratanssilla saat purettua chakrojen energiaa. Avaat mahdollisia tukoksia, sekä tasapainoitat epäharmonista toimintaa. Koska kaikki maailmassa on energiaa ja kaikella on oma värähtelytaajuutensa, niin myös jokaisella chakralla on oma värähtelytaajuutensa sekä musiikkityylinsä. Musiikki ja tanssiminen vapauttavat tunteita ja sitä kautta myös mahdolliset tukokset chakroissa alkavat avutumaan. Musiikki yhdistettynä tietyn chakran musiikkiin ja värähtelytaajuuteen auttavat sinua tasapainottamaan chakraasi ja rentouttamaan mieltäsi.

Mikä on Energisoiva mehu-smoothiepaasto-verkkovalmennus?

Feminiini- ja maskuliinienergiat tasapainoon

Pääset chakratanssikurssilla tasapainoittamaan maskuliinista sekä feminiinistä energiaasi. Usein naisilla, kuten myös minulla, on paljon maskuliinista energiaa johtuen nykymaailman menosta ja vaatimuksista. Useimmat naiset ovat suorittajia ja heidän on vaikea heittäytyä luovaan feminiiniseen voimaan. Nämä energiat tulisivat kuitenkin olla tasapainossa, koska nainen on tehty luomaan ja luovuuden taas saa kukoistamaan kiireetön, rento ja hyvä ilmapiiri. Feminiininen puoli vastaa luovasta puolestasi ja se voi olla kadoksissa liiallisen maskuliinisuuden vallitessa. Tanssimisella voit kuitenkin vapauttaa oman sisäisen feminiinienergiasi, joka jokaiselta löytyy.

Sakraalichakraa pidetään shaktin (naispuolisen) luomisvoiman muodossa ilmenevän jumaluuden olinpaikkana. Tämän chakran toiminta vaikuttaa suuresti ihmissuhteisiin, erityisesti eri sukupuolten välisiin suhteisiiin. Shakti on jumalallista feminiinistä energiaa ja se sijaitsee kehossasi erityisesti lantiossa ja vatsassasi. Shaktin voit vapauttaa chakratanssin avulla.

Chakratanssilla saat yhteyden omaan sisinpääsi, kunhan vain uskallat antautua virran vietäväksi. Kun saat yhteyden sisinpääsi, muista samalla tietoisesti tutkailla elämääsi, ympäristöäsi ja elämässäsi olevia tapahtumia. Muuttuuko mikään? Minkä halaisit muuttuvan? Saatko jonkin oivalluksen tai ahaa elämyksen? Ilmestyykö elämääsi uusi ihminen? Löydätkö parisuhteen? Kun muutat jotain elämässäsi, kiinnitä aina tietoisesti huomiota siihen, mitä muutit ja mikä muutui. Tervetuloa tanssimaan! <3

Chakratanssi on uudenlaista intuitiivista tanssia Seinäjoella

 

 

 

 

Kategoria:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!

Ekoelämäni