Energiahoitoa Seinäjoella -energiahoito on rentouttava hoito

Energiahoitoa Seinäjoella -energiahoito on rentouttava hoito

Energiahoitoa Seinäjoella -energiahoito on rentouttava hoitomuoto. Luulen, että yleisimmät epätasapainotilat johtuvat tukkeutuneista chakroista, niiden blokeista tai epäharmonioista. Energiahoitamisella tasapainotetaan chakroja ja täten myös koko kehoa. Energiahoitomuotoja on olemassa yhtä paljon kuin tekijöitäkin. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa tehdä energiahoitoja ja kannattaakin valita aina hoitaja, joka resonoi juuri sinulle. Hoitoja voidaan tehdä makuulta tai istualtaan, riippuen siitä millainen hoito on kyseessä.

Kaikissa energiahoidoissa käytetään aina samaa menetelmää, jossa hoitajan kautta virtaa universaalia elämän energiaa hoidettavaan. Kaikki energiahoitajat käsittelevät universaalia elämän energiaa, mutta kaikki energiahoitajat eivät tee reikiä, sillä reikiä voi tehdä ainoastaan reikiaktivoinnit saanut henkilö. Hoitaja ei siis koskaan luovuta omaa energiaansa mihinkään, vaan toimii ikään kuin energiaputkena, jonka kautta energia virtaa hoidettavaan.

Energiahoitamista ei voi selittää materialistisesta maailmankuvasta katsottuna

Energiahoitoa ei voi selittää materialistisesta maailmankuvasta katsottuna, jossa mieli on vain aivojen tuotetta. Kannattaakin siis laajentaa maailmankuvaa siihen, että mieli on se, joka luo koko todellisuuden ja materiaalisen maailmankuvan.

Energiahoitamista voi tosiaan opiskella erilaisilla kursseilla, mutta hoitotaito voi aktivoitua myös tietyissä tilanteissa, jossa ihmiset ovat niin sanotusti samalla aaltopituudella. Sanotaan, että energianhoitotaito on synnynnäistä ja energiahoitajakursseilla vain herätellään vanha taito uudelleen käyntiin. Eli periaatteessa meissä jokaisessa asuu pieni energiahoitaja, kunhan vain valjastaa taidon käyttöönsä.

Energiahoitoa Seinäjoella -energiahoito on rentouttava hoito

Jokainen energiahoitaja on erilainen

Itselläni hoitotaito aktivoitui kanavoinnissa. Kanavointeja on varmasti paljon erilaisia ja kannattakin valita aina sellainen kanavoija, joka resonoi juuri itselle, näin ollen saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn itsellesi. Kanavoinnissa kanavoija on yhteydessä korkeimpaan minääsi, oppaisiisi ja neuvonantajiisi. Tilanteessa voit kysyä neuvoja elämäntilanteeseesi, parisuhteeseen ja periaatteessa mihin vain tilanteeseen tai ongelmaan, joka sinua juuri askarruttaa.

Ei varmasti ole sattumaa, että kauttani tuleva energia virtaa niin käsistäni kuin vatsastanikin. Vatsan alueella sijaitsee kolmas chakra eli solar plexus, joka vastaa sitoutumisesta ja omasta voimasta. Solar plexus kuvaa aurinkoasi, voimakeskustasi. Minun missionani on auttaa sinua löytämään oma sisäinen voimasi.

Energiahoitoa Seinäjoella -energiahoito on rentouttava hoito

Navan seutu on voimakas keskus

Solar plexus sijaitsee tarkalleen noin 4 cm navan yläpuolella ja avautuu eteenpäin. Navan seutu on sekä fyysisen, että henkisen voiman keskus. Navan seudun energioita voidaan kutsua kiinankielisillä nimillä Ch`i, joka tarkoittaa energiaa ja voimaa, sekä Qi joka tarkoittaa edellisten lisäksi myös hengitystä. Kaikki fyysinen toiminta liiittyy tähän chakraan, kuten liike, puhe ja laulu. Kolmannen chakran saaminen tasapainoon voi olla ensimmäinen askel, kun haluat muuttaa vanhoja tapoja tai tottumuksia. Vatsan seutu on meidän jokaisen ydin ja solar plexuksen elementti on tuli. Tuli taas merkitsee valoa, lämpöä, energiaa ja aktiivisuutta sekä henkisellä tasolla valaistumista.

Minä taas haluan auttaa sinua löytämään oman sisäisen voimasi. Kauttani virtaavaa energiaa voisikin mielestäni kutsua tietoisuusenergiaksi.

Energiahoitoa Seinäjoella -energiahoito on rentouttava hoito

Mitä vaikutuksia energiahoidolla on?

Nyt jo osataan sanoa, että energiahoito rentouttaa kehoa, auttaa lievittämään kipua, kohentaa mielialaa ja lievittää ahdistusta. Energiahoitojen rentouttava vaikutus on todettu mittauksin mm. terveempänä sydämen sykkeenä ja verenpaineena. Energiahoitoja on kuitenkin  haasteellista tutkia, sillä ilmiöön liittyy muuttujia, joita ei välttämättä vielä tunneta, saati osata mitata nykyisin menetelmin. Mutta kaikkia asioita ei vain ehkä voi mitata tieteellisin menetelmin 🙂

Jos olet kiinnostunut energiahoidosta, niin teen lähi-, ja etähoitoja. Ota rohkeasti yhteyttä! <3 

Kategoria:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!

Ekoelämäni