Mikä sai minut alunperin kokeilemaan mehu-smoothiepaastoa?

Mikä sai minut alunperin kokeilemaan mehu-smoothiepaastoa?

Mikä sai minut alunperin kokeilemaan mehu-smoothiepaastoa? Blogini alkuperäinen idea oli auttaa ihmisiä löytämään luonnollisempia ja puhtaampia keinoja elämäänsä. Luonnollisempaa ja kemikaalittomampaa ruokaa, luonnollisempia pesuaineita, luonnollisempaa elämäntapaa. Palauttaa ihmisiä pikkuhiljaa juurilleen, luontoyhteyteen ja auttaa heitä oivaltamaan, kuinka helposti pienillä askelilla voi palauttaa itselleen terveen, puhtaan ja hyvinvoivan kehon. Mitä lähemmäs pääset itseäsi, sitä lähemmäs pääset myös luontoa, sillä kaikki me olemme osa luontoa. Koen, että olen saanut lisättyä ihmisten tietoisuutta maailman toksisuudesta niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla ja matka jatkuu edelleen.

Mehu-smoothiepaasto on myös henkinen matka itseesi

Elämä ei ole mustavalkoista sekasotkua, vaan taidokkaasti sekä värikkäästi suunniteltua mahtavaa tarinaa, jossa sinä olet pääosassa ja johon sinä voit vaikuttaa jokapäiväisillä valinnoillasi! Yksi tärkeä valinta on ruoka. Sillä mitä suuhusi laitat, on suunnattoman tärkeä merkitys niin terveydellesi kuin henkiselle hyvinvoinnillesikin! Ruoka ”varastaa” suuren osan päivästäsi ja sen laittamiseen menee ainakin näin perheellisenä aikaa ja onhan jokaisen pakko syödä. Ruoka voi myös hallita elämää ja erilaiset toksiinit taas voivat aiheuttaa riippuvuutta, tulehdusta ja jopa sairauksia. Kun pääset eroon toksiineista, kehosi voi paremmin, rauhoittuu, tasapainottuu ja saat paremman yhteyden sisimpääsi. Tämän lisäksi voit löytää oman juuri sinulle sopivan ruokavalion. Näiden ajatuksen pohjalta kehittelin Energisoivan mehu-smoothiepaaasto verkkokurssini.

Energisoiva mehu- smoothiepaasto

Miksi puhtaaseen kehoon kannattaa panostaa?

Puhdas keho on terve ja oireeton keho. Kehosi kyllä kertoo sinulle, koska se tarvitsee puhdistusta.

Mehu-smoothiepaasto sopii sinulle jos haluat:

 • Kirkastaa kehosi ja mielesi
 • tietää oman suuntasi elämässäsi
 • Oppia chakroista enemmän
 • Vahvistaa intuitiotasi sisäistä ääntäsi ja syvempää yhteyttä itseesi
 • Parantaa kehollista yhteyttä itseesi
 • Etsit sinulle sopivaa ruokavaliota

Energisoiva mehu-smoothie -verkkokurssini antaa sykäyksen itselle sopivaan ruokavalioon, koska uskon, että puhtaalta pöydältä eli puhtaasta kehosta on helpompi aloittaa uusi ruokavalio, kuin ruveta tekemään muutoksia jo tulehdus-stressitilassa olevan kehon ruokavalioon. Jotta voisit päästä tietoisuudessasi eteenpäin edellyttää se kuitenkin tiettyjä vaatimuksia. Kaikkien kehojesi tulisi olla linjassa toistensa kanssa, niin fyysisen, eteerisen, kuin tunne- sekä mentaalikehonkin. Kun nämä kaikki toimivat optimaalisesti, voit saada syvän yhteyden korkeampaan minääsi ja saada sinua askarruttaviin kysymyksiin vastauksia. Kun aloitat puhdistamisen fyysisestä kehostasi esimerkiksi mehu-smootiepaaston avulla, sinun on helpompi päästä seuraaviin kehoihin kiinni.

Mikä sai minut alunperin kokeilemaan mehu-smoothiepaastoa?

Voiko mehu-smoothiepaaston avulla saada paremman yhteyden itseensä?

Mikä sai minut aikoinaan kokeilemaan mehu-smoothiepaastoa? Olen hyvin tietoinen nykymaailman toksiineista, mutta en kokenut että elimistössäni olisi ollut hirveästi kemikaaleja tai toksiineja, joten oikeastaan juurisyyni paastokokeilulle oli se, että halusin viedä tietoisuuttani eteenpäin, oppia itsestäni enemmän ja saada paremman yhteyden intuitiooni. Historiassahan erilaisten paastojen idea onkin juuri ollut henkinen kasvaminen ja parempi yhteys itseensä, ei niinkään toksiinien ja kemikaalien poistaminen kehosta. Koska nykyaikana toksiineja ja kemikaaleja on maailmassa todella paljon, sopii se hyvin myös tähän tarkoitukseen. Toki paastoaminen myös virkistää ja antaa energiaa. Kun fyysisen ja henkisen puhdistautumisen yhdistää, on tiedossa aikamoinen kombo. Kombo jonka avulla voit saada monia oivalluksia ja syvän yhteyden itseesi, fyysisen puhdistautumisen lisäksi. Tässä yhteydessä puhun vain ja ainoastaan mehu-smoothiepaastosta, koska vesipaasto on asia erikseen.

Oman mehu-smoothiepaastoni aikana sain suuren oivalluksen elämäntehtävästäni ja siitä, miten voin auttaa juuri sinua saamaan samanlaisia oivalluksia. Löytämään punaisen langan elämääsi. Monella niin kuin minullakin oli aikoinaan se tilanne, että tiesin vahvasti haluavani muutosta elämääni, mutta en tiennyt mitä ja miten. Sain mehu-smoothiepaasto -kokemuksestani suuren oivalluksen ja lähdin määrätietoisesti menemään sitä kohti. Kuten aiemmin totesin, ruoka vie päivästäsi aikamoisen osan ja kun et keskity siihen mitä syöt nyt tai huomenna, riittää energiaasi paljon kaikkeen muuhun toimintaan. Tämän kaiken lisäksi kasvikset, marjat ja hedelmät omaavat hyvin korkeavärähteistä energiaa ja vaikuttavat positiivisesti niin mieleesi kuin kehoosikin. Nyt on aika ottaa härkää sarvista kiinni ja lähteä rohkeasti tietoiselle matkalle!

Koronan ja k-piikin haittaoireiden luonnolliset hoitokeinot

Mistä tiedät, että kehossasi on liikaa toksiineja?

Kehon puhdistuksen tarpeesta kertovat monet erilaiset asiat. Oletko miettinyt, että mitäs jos kaikki kehon oireilut olisivatkin vaan kehon viisaista viestejä sinulle? Kehosi yrittää kertoa sinulle tarvitsevansa  pian puhdistusta. Autoimmuunisairaudet ovat merkkejä pitkään kestäneestä kehon suuresta toksisuudesta.

Kehosi on puhdistuksen tarpeessa jos:

 • flunssat vaivaavat usein
 • Olosi on nuutunut, väsynyt tai masentunut
 • Ajatuksesi ei kulje ja sinulla on aivosumua
 • Kehosi tuntuu raskaalta
 • Olosi on pöhöttynyt
 • Sinulla on erilaisia iho-oireita tai ihottumaa (akne, atopia)
 • Olet ahdistunut
 • Sinulla on erilaisia vatsa- tai pääongelmia
 • Kehosi on jumissa

Jo aikojen alussa ihmiset ymmärsivät paaston maagisen vaikutuksen

Ehkä sinullakin on elämän suunta kadoksissa? Et ehkä tiedä seuraavaa askelta, tai ei uskalla ottaa sitä? Ehkä nykyinen työ ei tunnu oikealta? Haluat löytää vastauksia nykyiseen elämäntilanteeseesi? Mikä on sieluntehtäväsi, miksi olet täällä? Mikä sinua estää etenemästä elämässäsi? Mikä tuo sinulle onnen? Tai ehkä haluat vain yksinkertaisesti tällä hetkellä energisen ja hyvän olon? Se on täysin ok, paastolla ei ole pakko olla mitään tavoitetta, mutta jos sydämelläsi on kysymyksiä, niin niitä kannattaa ehdottomasti paaston aikana pohtia. Kaikki on itsestäsi kiinni ja kaikki on mahdollista jos vain suot niin.

Mikä sai minut alunperin kokeilemaan mehu-smoothiepaastoa?

Jokainen mehu-smoothie paasto on uniikki kokemus

Jokainen mehu-smoothiepaasto on aina erilainen ja sen vaikutukset riippuvat täysin elämäntilanteestasi, sen hetkisestä tietoisuuden tasostasi, sekä tietysti siitä osaatko hiljentyä ja rauhoittua paaston aikana kuulemaan omaa sisäistä ääntäsi. Kun tein seuraavan mehu-smoothiepaastoni, odotukseni olivat korkealla, mutta en tiennyt kuitenkaan mitä odottaa.

Matkani aikana löysin sisäisen rauhan, luottamisen tunteen siihen, että kaikki menee juuri niin kuin pitääkin. Minulla ei ollut pelkoja ollenkaan ja paaston aikana tuntui, että pystyin irrottamaan otteeni elämän yleisestä vastustelusta ja antautua maailmankaikkeudelle virran vietäväksi. Päästin irti jostain, mutta en oikein tarkkaan tiennyt edes mistä, mutta ehkä se selviää myöhemmin. Joka tapauksessa sisäisen rauhan löytäminen elämässä on äärimmäisen tärkeää, sillä ilman sitä sinun on vaikeaa mennä eteenpäin. Itseni kaltaiselle duracelpupulle se oli kuin lahja taivaasta! Pystyin yhtäkkiä meditoimaan paikallani rauhallisesti vajaan tunnin verran, ilman että ajatukseni laukkasivat päässäni edestakaisin. Koen, että meditoiminen on aika haasteellista monelle nykyajan hektisessä maailmassa.

Mehu-smoothiepaastoni on kokonaisvaltainen paketti

Mehu-smoothiepaastoni on rakennettu tukemaan sinua kokonaisvaltaisesti. Olen ottanut siinä huomioon niin fyysisen kuin henkisenkin puolen, sillä täytyy ymmärtää, että ihminen on kokonaisvaltainen olento. Olento joka on fyysinen, mentaalinen ja sielullinen, joten nämä kaikki palaset on otettava jokaisessa asiassa huomioon. Moni voi pitää mieltä ja kehoa erillisenä asiana, mutta todellisuudessa ne nivoutuvat tiiviisti yhteen sielun kanssa.

Kategoria:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!

Ekoelämäni