Syntymäkartan eli tähtikartan tulkinta osa 2

*Yhteistyö, palvelu saatu

Syntymäkartan eli tähtikartan tulkinta osa 2. Lue ensin syntymäkartan tulkinnan ensimmäinen osa, sillä tämä on jatkoa sille. Kerroin ensimmäisessä osassa leijakuviosta kartallani ja leijani tuuli saa puhtia kollektiivisesta vesimiehen energiasta. Vesimiehen energia on aika kummallinen. Tärkeät ihmiset ympärilläni tuovat negatiivisia vesimiesmäisiä piirteitä esiin minussa ja vedän vahvasti vesimiehiä puoleeni. Kuulostaa aika täydelliseltä kuvaukselta itsestäni ja juuri siltä oppimatkalta johon olen tullut.

Syntymäkartan eli tähtikartan tulkinta osa 2

Laskumerkkinäni on vesimies

Laskeva merkki kertoo niistä piirteistä, joista minun täytyy päästää irti. Aurinko ja kuu ovat molemmat kartallani siis kaksosen merkissä. Auringon ja kuun välissä on pikkuruinen chiron planeetta, joka vaikuttaa niin äidin kuin isänkin kautta mutta enemmän kuitenkin isän kautta. Isä on tärkeä hahmo leijonille ja erityisen tärkeä se on nousevalle leijonalle. Tämä pitää kyllä täysin paikkansa ja olenkin aina ollut isän tyttö. Kuu kertoo enemmän äitisuhteestani. Kuumerkki kertoo myös sisäisestä maailmastani siitä herkästä palasesta.

Lapsuuden kokemus on jättänyt jälkensä energiaani

Kartallani näkyi, että olisin kokenut jonkinlaisen vahvan kokemuksen ihan vaippaikäisenä, tämä kokemus on kolahtanut juuri perusturvallisuuden tunteeseeni ja ollut iso isku aurinkoenergiaani. Käytännössä tämä voi tarkoittaa sitä, kun minun persoonallisuudestani otettaisiin kaksosen ominaisin piirre perusilo pois. Tämä voisi viitata kohdallani esimerkiksi päivähoidon aloitukseen. Uskon, että tämä on hyvin mahdollista nyt, kun mietin oman pojan päiväkodin aloitusajankohtaa. Jäin hoitovapaalle vaikka rahallisesti se ei ollut kannattavaa, mutta sisimmässäni koin, että en halua vielä ihan pikkuisena poikaa hoitoon viedä. Koin sen siinäkohdin myös turvattomuuden tunteena ja ahdistuksena, joka ehkä kumpusi alitajunnastani omista lapsuuden kokemuksistani. Kun tapahtuma on ollut noin pienenä, tulee se automaattisesti käsittelyyn nyt vanhemmalla iällä. Tunnekäyttäytyminen opitaan aina lapsena.

Syntymäkartan eli tähtikartan tulkinta osa 2

Kaksosen energia on hyvin ilmavaa

Kaksosen energia on todella ilmavaa ja etäistä ja välillä voi jopa tuntua, ettei hän välitä, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Kuukaksonen on todella herkkä sanoille ja yleensä juuri kuuntelenkin äänen painoja ja sanoja hyvin tarkkaan. Näin muodostuu helposti siitä kärpäsestä se härkänen, ihan viattomassa keskustelussakin :D. Kaksonen on aika looginen ja tunteet eivät välttämättä heti välity seurassa olevalle henkilölle. Kartallani oleva kuun ja marsin yhtymä ei ole helppo ja mars tuokin aina maskuliinista energiaa komboon. Tämän huomaa hyvin esimerkiksi saliharjoittelussa ja sehän antaakin voimaa juuri siihen. Vastaavasti pitäisi sitten löytää se feminiiminen puoli, jotta olisi tasapainossa. Stressi näyttäytyy minulla yleensä päänsisäisenä myllerryksenä enemmänkin tunnetasolla, kuin itse fyysisenä väsymyksenä.

Syntymäkartan Ic-piste

Ic- piste on kodinpiste, alitajuntani joka on skorpionin merkissä. Pluton sijainti skorpionissa antaa mahdollisuuden muuttaa ja kehittää itseäni sekä aloittaa alusta.  Suurimmat haasteet ovatkin minulla skorpionissa josta näkyy, että minut laitetaan ensin koviin haasteisiin ja sitten  ”uudelleen synnytään”. Eli ei varmasti tule olemaan helppoa! Mutta sitä kohti vain rohkeasti mennään.

Se antaa myös voimaa, mutta se antaa myös negatiivista. Ei saa jäädä vellomaan tunteisiin tai asioihin, enkä kyllä ole perusluonteeltani velloja, mutta skorpioni on. Kuumerkkini kuvaa ensireaktiota ja se humpsahtaakin helposti skorppiooniin. Kaksonen skorpionissa onkin aikamoinen hirviön esikuva. Valitettavasti tämän tunnistan kyllä ja varmasti monet läheisenikin. Karttani on muistuttamassa, etten lipsahtaisi skorppionin polulle. 

 

Kartallani oli paljon perhekarmaa

Perheenkarma on iso muistuttaja ja kasvattaja minulle ja olen sen itse tietysti valinnut. Kyseessä on Koko suvun karma ja kun käsittelen itsessäni sitä, tulen auttamaan myös muita, niin mennyttä kun tulevaa. Kartallani oli myös mielenkiintoinen jumalan sormi, joka osoitti laskusolmulle. Se on alitajuinen voima, jota ei voi päivätietoisesti välttämättä ymmärtää. Tämä liittyy aggressioon ja sen ymmärtämiseen. Olen tunnistanut kyllä tämän ongelman, mutta en ehkä ole tunnustanut sitä. Samalla tähän liittyy pelkoa, jota tulee ytimestäni ja ymmärrystä siitä, mitä siellä on joskus ehkä ollut.

Tämä on hyvin tärkeä karmaattinen asia käsitellä, koska vain silloin voi leijani lähteä lentoon. Minun täytyy ymmärtää ja myös uskaltaa olla enemmän leijonamaisempi, koska tällöin pelko ei rajoita enää minua.

Täytyy kerätä oma rohkeus, eikä saa pelätä omaa voimaansa. Aggressio voi olla myös hyvä asia, jos sen osaa kääntää oikein, koska sillä laitetaan asiat liikkeelle ja viedään sanomaa eteenpäin, mutta se pitää ensin ymmärtää. Hauskaa miten nämä asiat nousivatkin esille. Olen ennenkin miettinyt, että haluaisin selvittää mikä on tämän aggression takana ja nyt kun tiedän että se tulee minulle suvusta, niin asiaan on jotenkin helppo tarttua. Tahdon muutosta ja muutoksen voin tehdä vain minä itse.

Kartaltani katsottiin myös tulevaisuuden ja lähimenneisyyden asioita

Kartaltani näkyi vahvasti myös aika, jolloin selvisi että meillä on ongelmia lapsen saannissa. Se näkyi kartallani selvästi haasteellisena aikana. Tämän keissin kanssa oli aika hauska seikka se, että näistä en ollut edes muistanut mainita ennen tulkintaa olenkaan, mutta se näkyi vahvasti silti kartallani. Eli ei kartasta näy mitään sattumia, vaan kyllä se on aika tarkka selostus omasta elämästä. Lapsettomuusasia vaikutti selvästi feminiiniseen puoleeni ja se näkyi siinä  täydellisenä kaaoksena, eli tämä ajankohta on ollut todella iso kasvunpaikka minulle ja on vaikuttanut selvästi persoonani kehittymiseen ja nousevan merkin kehittämiseen (rohkeuden lisäämiseen).

Hääpäivämme oli sovittu pilvenreunalla

Tulkinnassa katsottiin myös hääpäivämme ajankohtaa ja planeettojen asentoja. Sieltä selvisi, että hääpäivämme oli ”yhdessä päätetty” jo ennemmin. Kartaltani löytyi myös asteroidi Juno, joka on parisuhteen ja sielunkumppanuuden asteroidi. Aika kiva vahvistus tälle kaikelle.

Luopuminen kissoista näkyi myös kartallani ja se olikin aikoinaan minulle todella kova paikka. Jouduimme luopua kissoista siis poikamme allergian takia. Näihin aikoihin kartallani näkyi mustakuu. Mustakuu menee merkityksellisesti osioon, jossa ovat pienet eläimet, kissat ja koirat. Mustankuun energia on todella haitallista mustaa energiaa, jolla saa itselleen todella huonon fiilisen. Luulen, että tätä asiaa minun täytyy vielä käsitellä.  Tulkinta oli kaikinpuolin silmiä avaava ja en voi kuin suositella sitä kaikille, jotka miettivät elämänsä tarkoitusta tai ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä. Tarkempia tietoja löytyy Tähtituulen sivuilta

 

Kategoria:

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.