Tehostaako turvehoito paaston vaikutusta? Kysymyksiä paastosta

Tehostaako turvehoito paaston vaikutusta?  Kysymyksiä paastosta

*Yhteistyöpalvelu saatu

Tehostaako turvehoito paaston vaikutusta? Kysymyksiä paastosta. Paaston aikana kaikenlaiset hemmotteluhoidot ovat enemmän kuin suotavia. Paasto kun on pysähtymisen ja itsetutkiskelun aikaa parhaimillaan. Hieronnat, kasvohoidot, jalkahoidot – ihan kaikki hemmotteluhoidot ovat hyvästä varsinkin, jos olet hyvin fyysinen ja liikunnallinen tyyppi. Pyri siis paastosi aikana edes hieman hidastamaan tahtiasi. Pyri ottamaan paaston aikana päivässäsi useita hetkiä itsellesi, jotta saat paastosta kaiken irti. Oman mehu-smoothiepaastoni aikana halusin hyödyntää kaikki mahdolliset puhdistumiskeinot. Halusin maksimoida puhdistuksen fyysisen vaikutuksen ja varasin turvehoitoon ajan, koska en ikinä ennemmin ollut kokeillut turvehoitoa. Turvehoidon luonnollisuus houkutteli kovasti!

Oli siis huippua, kun päästiin Tean kanssa toteuttamaan tämä yhteistyö. Tea on ennen oman yrityksensä perustamista työskennellyt turvehoitajana vajaan vuoden verran. Omasta yrityksestä hän oli haaveillut jo pikkutytöstä asti. Tean kipinä yrittäjäksi ryhtymisestä syttyi entistä vahvemmaksi hänen ollessaan työntekijänä turvehoitolassa. Tea rakastaa työtään ihmisten parissa ja ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi on Tealle erityisen tärkeää. Tea tekee turvehoitoja Kurikassa

Tehostaako turvehoito paaston vaikutusta?  Kysymyksiä paastosta

Turvehoito hoitaa niin kehoa kuin mieltäsikin

Turpeella on todella paljon hyviä vaikutuksia iholle ja mikä parasta, se on 100 % luonnontuote, joka on tuhansia vuosia vanhaa maatunutta suokasvillisuutta! Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kehosta poistuu runsaasti nesteitä ja kuona-aineita. Turvehoidon vaikutus perustuukin pitkälti elimistön vastustuskyvyn paranemiseen ja aineenvaihdunnan tehostumiseen. Turvehoito on siis oikein loistava yhdistelmä mehu-smoothiepaaston aikana. Turve sisältää kaikki suon arvokkaat lääkekasvit ja yrtit. Hoitokäyttöön soveltuva hoitoturve on Geologian tutkimuslaitoksen tutkimaa ja hyväksymää. Turve tekee kutaa iholle, sillä se sisältää samoja alkuaineita kuin ihmisen kehossa on kuten magnesiumia, mangaania, sinkkiä, rautaa, kuparia ja piitä. Turvehoidoissa nämä arvokkaat suon ravinteet imeytyvät kehoon.

Tehostaako turvehoito paaston vaikutusta?  Kysymyksiä paastostaTurvehoito | ekoelamani

Turvehoito tehostaa aineenvaihduntaa ja sitä kautta myös kehonpuhdistusta

Turvehoidoissa käytettävät turvelämpöpakkaukset tehostavat hoitoturpeen sisältämien alkuaineiden imeytymistä kehoon kiihdyttäen aineenvaihduntaa, jonka jälkeen olo on kokonaisvaltaisesti keventynyt, rentoutunut ja puhdas. Turvehoito alkoi hoidon läpikäymisellä, jonka jälkeen lämpöistä turvetta alettiin levittämään kauttaaltaan iholleni. Turve tuntui ihollani ihanan pehmoiselta ja miellyttävältä. Turvetta levitettiin kauttaaltaan iholleni selkään, jalkoihin ja ihan joka paikkaan. Hoidon aikana ylläni oli bikinit. Turpeen levityksen jälkeen iholle laitettiin varovasti kelmut, ettei turve päässyt kuivamaan iholle. Kelmujen jälkeen päälleni levitettiin lämmin peitto ja lämpöiset turvetyynyt. Ah, mikä ihana rentous keholleni tuli turpeen lämpimästä vaikutuksesta. Sain makoilla lämpöisten turvetyynyjen ja peiton alla noin puolisen tuntia, joka jälkeen myös kasvoilleni levitettiin turvetta.

Tämän jälkeen sain makoilla vielä hetkisen. Makoilun jälkeen turvetyynyt sekä kelmut poistettiin ja pääsin suihkuun. Olin yllättynyt, kuinka helposti turve lähti iholtani pois. Turvehan pysyi kosteana koko toimenpiteen ajan, jolloin se oli liukasta ja märkää koko ajan jolloin peseminen oli todella helppoa. Turvehoidon jälkeen sain nauttia vielä rentouttuvasta hieronnasta. Laitahan Tealle viestiä jos turvehoito kiinnostaa.

 

Kategoria:
5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!