Vetovoiman laki – Miten pystyt vaikuttaa siihen?

Vetovoiman laki – Miten pystyt vaikuttaa siihen? Miten vetovoiman laki toimii ja mitä se yksinkertaisuudessaan tarkoittaa? Miksi useimmat ihmiset eivät tiedosta sen vaikutusta, tai ymmärrä miten se toimii? Ihminen on alkujaan kuitenkin luotu tekemään toisille hyvää, mutta valitettavasti ihmismieli on nykyään harhaantunut itsekeskeisyyteen ja piittaamattomuuteen. Vetovoiman laki on siis yksi universumissamme vaikuttavimmista laista. Voit hyödyntää sitä tietoisesti, jos vain tiedät sen olemassaolosta. Jos et tiedä vetovoiman lain perusteita, voit luoda elämästäsi kaoottisen ja epämääräisen. Toki laki toimii, vaikka et sitä tiedostaisikaan, mutta jos haluat sen olevan puolellasi, on sinun syytä ottaa huomioon muutama seikka. Skeptikko, voit lopettaa lukemisen nyt, sillä vetovoiman laista tai energioista ei ole olemassa mitään tieteellistä tutkimusta 😉

Vetovoiman laki - Miten pystyt vaikuttaa siihen?

Hyvä energia takaa hyvän elämän

Nyt on syytä siirtyä parempiin energioihin ja suurempaan tietoisuuteen. Mitä tietoisempi olet, sen paremmin voit hyödyntää vetovoiman lakia. Mutta jo se, että tiedät ja tiedostat, mitä ympärilläsi tapahtuu, on hyvä juttu, mutta jos haluat selvitä seuraavasta vuodesta helpommin, niin nyt on aika tehdä asioista myös omaa tutkimusta. Tiesitkö muuten sanonnan: Hyvä luo hyvää ja huono huonoa? Tai sitä saa mitä tilaa? Oikeastaan nämä eivät ole pelkkiä sanontoja, vaan näiden takana piilee jotain suurempaa. Mielestäni ei ole olemassa sellaista kuin huono- tai hyvä tuuri vaan, että kaikki tapahtumat tapahtuvat sinulle syystä. En kuitenkaan aina ole ajatellut näin ja jos minulta olisi muutama vuosi sitten kysytty vetovoiman laista, niin olisin sanonut, että minulla on yleisesti ottaen huono tuuri, ymmärtämättä kuitenkaan, että voin itse vaikuttaa siihen. Vetovoiman lakiinhan voit helposti vaikuttaa itse omilla ajatuksillasi. Yksinkertaisuudessaan laki tarkoittaa siis sitä, että vedät puoleesi kaiken, mitä elämässäsi tapahtuu. Tunteet ja ajatukset ovat pääasiassa siinä, mitä saat elämääsi. Ajattelet positiivisesti, saat positiivista jne.

 

Vetovoiman laki toteutuu, kun teet päätöksen ja pyydät

Useammilla on haaveita ja toiveita, mutta ei välttämättä tarkkaa tietoa siitä, mitä itseasiassa haluaa. Aika usein olemme siirtäneet vastuun unelmista, terveydestä tai tulevaisuudesta jollekin toiselle. Olemme katkeria ja kateellisia, kun emme itse uskalla, tai siitä kun naapuri uskaltaa. Maksetaan satanen siitä, ettei kaveri saa viittäkymppiä. Miksi ihmeessä? Kateus tappaa kaiken kauniin tieltään ja mustaa mielen. Jokaisella on kuitenkin vapaa tahto ja voimme itse päättää, mitä tahdomme ja saavutamme, mutta siihen tarvitaan kuitenkin aina päätös. Haaveilut eivät riitä. Täytyy päättää ja sen jälkeen kun on päätöksen tehnyt, täytyy osata pyytää. Pyyntöjen on oltava selkeitä ja päättäväisiä. Tee siis päätös ja pyydä apua. Ajattele jos se olisikin vain näin helppoa?

 

”Ego on verho sen välillä, mitä ajattelet olevasi ja mitä itseasiassa olet. Elät illuusiossa, täysin tietämättömänä siitä, että sinua ohjaillaan tarinoilla” Isira Sananda

 

Vetovoiman laki - Miten pystyt vaikuttaa siihen?

Kiitollisuus on kaiken A ja O

Vastoinkäymisiä tulee aina mutta, ne kasvattavat. Kun tietää vastoinkäymisten tapahtuvan syystä, on niihin helpompi suhtautua maltilla. Esimerkiksi kun viime keväänä sairastuin kilpirauhasen struumaan, niin mietin silloin, että miksi juuri minun kohdalleni piti tulla tälläinen sairaus. Mutta näin jälkikäteen ymmärrän, että silläkin oli tarkoituksensa, koska heräsin vielä enemmän siihen, miten henkinen pahoinvointi ja kova stressi voi tarpeeksi kauan jatkuessaan aiheuttaa myös fyysisen sairauden (ennemmin olin ajatellut vain elämäntapojen vaikuttavan siihen). Lisäksi törmäsin chakroihin ja moneen moneen muuhun ihanaan asiaan, kun aloin tutkimaan sairastumistani. Nykyään uskallan jo paremmin kirjoittaa minulle tärkeistä asioista, enkä niinkään pelkää, mitä minusta ajatellaan. En enää pelkää ja puhun omaa totuuttani ja se tuntuu ihan pirun hyvälle! Olen kasvanut henkisesti ihan älyttömän paljon viimeisen puolen vuoden aikana ja tästä jos mistä olen kiitollinen! Kiitollinen olen myös ihmisitä, joita olen saanut runsaasti ympärilleni, sen jälkeen kun uskalsin puhua asioista ajattelematta, mitä muut minusta ajattelevat. Nykyään osaan ottaa myös rennommin ja kuunnella kehoani, kun stressiä tulee liikaa. Tunnen itseni paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin.

 

Karman laki on myös yksi universumin laeista

Karman laki toimii ja mitä tietoisempi olet, sitä enemmän voit sitä hallita. Olet varmaan kuullut sanonnan: karma is a bitch. Tämähän pitää juurikin paikkansa, eli paha saa aina palkkansa. Mitä tietoisempi olet, sen paremmin voit hallita karmaasi ja puhdistaa sitä, mutta toisaalta mitä tietoisempi olet, sen nopeammin huomaat karman huonon vaikutuksen tehdessäsi jotain väärää. Luin hiljattain tutkimuksesta, jossa tutkittiin ihmisen onnellisuutta. Koehenkilöt jaettiin kahteen ryhmään ja kumpikin ryhmä sai saman summan rahaa (5 dollaria) käyttöönsä. Toinen testiryhmä sai käyttää rahan itseensä ja toisen testiryhmän piti käyttää raha toisen ihmisen hyväksi. Arvaatko tässä vaiheessa kumpi testiryhmä oli keskimääräisesti onnellisempi?

Vetovoiman laki

Älä ole itsekäs, ole onnellinen

Testiryhmästä onnellisempi oli se ryhmä, joka oli käyttänyt rahan jonkun toisen hyväksi. Jäin miettimään, miksi asia on näin ja tulin tulokseen, että ihminen on laumaeläin. Ihminen hakee kokoajan lauman hyväksyntää ja lisäksi ihmiset halauvat luonnostaan auttaa ja tehdä muita onnelliseksi. Mietitäänpä esimerkiksi pieniä lapsia. Heille auttaminen on jo pienestä pitäen automaattista ja he suorastaan rakastavat auttamista. Esimerkiksi pieni 2-vuotias taapero on aina apuna kauppakassien purkamisessa, tiskikoneen tyhjäämisessä, pyykkien pesemisessä ja niin edelleen. Auttaminen ja toisen miellyttäminen on ihmiselle luonnollista jo pienestä pitäen. Kumpi on mielestäsi jännittävänpää esimerkiksi jouluna, se että saat itse lahjoja vai se, että saat antaa toiselle lahjoja? Minulle vastaus on aivan selkeä. Mutta jos ihminen on luonnostaan avulias ja ystävällinen, niin miten nykyajan ihmiset ovat totaalisesti unohtaneet tämän? Luulen, että tässä kohtaa tullaan siihen, että ihminen on hukannut itsensä ja todellisen minänsä. Hän ehkä luulee käyttäytyvänsä niin kuin haluaa, mutta oikeasti hän käyttäytyy niin kuin muut haluavat hänen käyttäytyvän. Mielemme on pitkälti ohjailtavissa, jos emme ota sitä itsellemme haltuun. Mieltä voi hallita hyvin itsekin, mutta tällöin pitää olla tietoinen mielen tepposista ja yleisesti käytetystä mielenhallintamenetelmistä.

miten vetovoiman laki toimii?

Millä mieltämme voidaan hallita ilman, että edes huomaamme sitä?

Yksi keskeisimmistä mielenhallitsijoista on tv eli television. ”Tell-a-vision”, eli ”kerro näky”. Sinulle näytetään, miten pitää toimia ja ajatella ilman, että välttämättä huomaat sitä. Tv pitää mielesi kiireisenä ja saa sinut unohtamaan, kuka todellisuudessa olet. Sama pätee esimerkiksi videopeleihin ja muihinkin koukuttaviin asioihin. Jotkut antavat tv:n määrätä jopa omat aikataulut. Olen monesti kuullut, että ”nyt en ehdi, kun televisionista tulee jotain mielenkiintoista”. Jospa tämä itse elämä olisikin se näytelmä, jota sinun kuuluisi katsoa, tai olla peräti pääosassa? Oletko huomannut mitä ympärilläsi tapahtuu, tai miten huonosti ihmiset voivat, kun he ovat yksinäisiä ja masentuneita. Ihmistä ei ole tehty siksi että hän olisi neljän seinän sisällä yksin ja katsoo tv:tä, vaan ihminen on laumaeläin ja tarvitsee toisia ihmisiä, ollakseen onnellinen ja tuodakseen muille onnea. Oletko huomannut, että lapset ovat harvemmin tylsistyneitä? Aikuiset saisivat ottaa lapsilta mallia ja leikkiä, hullutella ja olla omia itsejään ilman pelkoa siitä, mitä joku toinen ajattelee.

 

Vetovoiman laki todellakin on olemassa ja se toimii kunhan sitä osaa tietoisesti käyttää. Tästä on kirjoitettu myös kirja mutta jos haluat tiedon nopeasti, niin tässä on oiva leffavinkki! En juurikaan katso tv:tä ylläolevista syistä mutta tämä elokuva oli pakko nähdä. Elokuva on The Secret joka löytyy esimerkiksi netflixistä 🙂

 

 

 

 

Kategoria:

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.