Mikä on Energisoiva mehu-smoothiepaasto-verkkovalmennus?

Mikä on Energisoiva mehu-smoothiepaasto-verkkovalmennus?

Mikä on Energisoiva mehu-smoothiepaasto-verkkovalmennus? Olen koko kevään ahertanut tulevan verkkokurssini parissa ja nyt voin vihdoin huokaista helpotuksesta ja kertoa sinulle, että nyt se julkaistaan! Mutta mikä sai minut alun perin luomaan täysin uudenlaisen konseptin ja mikä minua ajaa eteenpäin? Tämä on hyvä kysymys, sillä vielä muutama vuosi takaperin en tiennyt itsekään, mikä oma punainen lanka elämässäni on. Vasta kun tulin tietoiseksi muutamista asioista niin hoksasin, että voin itse vaikuttaa omaan elämäni kulkuun ja siihen, miten elämäni oikeastaan menee. Junnaanko paikallani vai menenkö määrätietoisesti eteenpäin. Kohdallani ongelmaksi koitui kuitenkin se, että en tiennyt mikä minun oma sieluntehtäväni on. Tiesin vain, että se perustuu ihmisten auttamiseen jollain tavalla. Aloin tekemään entistä enemmän asioita joista pidin ja pikkuhiljaa tehtäväni alkoi selviämään minulle.

Energisoiva mehu-smoothiepaasto voi auttaa sinua oivaltamaan asioita

Tätä ennen kävin kuitenkin monenmonta steppiä läpi, kun lopulta pääsin tähän pisteeseen. Tiesithän, että meillä kaikilla on vapaus valita oma polkumme sekä iloita elämästä, eikä lukittautua kärsimykseen. Tässä oikeastaan kiteytyy kaikki se, miksi loin tulevan verkkokurssini. Haluan auttaa juuri sinua saamaan paremman yhteyden sisimpääsi ja oivaltamaan, mikä juuri sinua palvelee ja mikä tuo sinulle onnen. Elämä ei ole mustavalkoista sekasotkua, vaan taidokkaasti sekä värikkäästi suunniteltua mahtavaa tarinaa, jossa sinä olet pääosassa ja johon sinä voit vaikuttaa jokapäiväisillä valinnoillasi!

Mikä sai minut alunperin kokeilemaan mehu-smoothiepaastoa?

Yksi tärkeä valinta on ruoka. Sillä mitä suuhusi laitat, on suunnattoman tärkeä merkitys niin terveydellesi kuin henkiselle hyvinvoinnillesikin! Ruoka ”varastaa” suuren osan päivästäsi ja sen laittamiseen menee ainakin näin perheellisenä aikaa ja onhan jokaisen pakko syödä. Ruoka voi myös hallita elämää ja erilaiset toksiinit taas voivat aiheuttaa riippuvuutta, tulehdusta ja jopa sairauksia. Kun pääset eroon toksiineista kehosi voi paremmin, se rauhoittuu, tasapainottuu ja saat paremman yhteyden sisinpääsi. Tämän lisäksi voit löytää oman juuri sinulle sopivan ruokavalion. Tuleva verkkokurssini antaa sykäyksen myös tälle, koska uskon, että puhtaalta pöydältä, eli puhtaasta kehosta on helpompi alottaa uusi ruokavalio, kuin ruveta tekemään muutoksia jo tulehdustilassa olevan kehon ruokavalioon.

Mikä on Energisoiva mehu-smoothiepaasto-verkkovalmennus?

Energisoiva mehu-smoothiepaasto vie sinut uudelle tasolle

Energisoiva mehu-smoothiepaastoni on todella hellävarainen laskeutuminen paastojen maailmaan. Se puhdistaa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Energisoiva paasto eroaa muista paastovalmennuksista siinä mielessä, että siinä otetaan ihminen kokonaisvaltaisesti huomioon. Niin fyysisesti, mutta myös henkisesti ja paastomatkallasi voit päästä kiinni sinua askarruttaviin suuriin kysymyksiin. Tällaisia kysymyksiä voi olla esimerkiksi: Mikä on sieluntehtäväni, miksi olen täälä? Mikä minua estää etenemästä elämässäni? Mikä tuo minulle onnen? Tai ehkä haluat vain yksinkertaisesti tällä hetkellä energisen ja hyvän olon? Se on täysin ok, sillä paastolla ei ole pakko olla mitään tavoitetta, mutta jos sydämelläsi on kysymyksiä, niin niitä kannattaa ehdottomasti paaston aikana pohtia. Kaikki on itsestäsi kiinni 🙂

Oletko valmis tietoisempaan ja energisempään elämään?

Kun tein mehu-smoothiepaaston ensimmäisen kerran, olin ällikällä lyöty! Miten energinen ja hyvä fiilis minulla olikaan ihan koko ajan! Olin ihan turhaan pelännyt nälkää ja sitä, että olisin niin nälissäni etten pystyisi tehdä yhtään mitään. Näin ne uskomukset toimivat, ne pyörivät päässäsi niin kauan kunnes alat itsekin uskomaan niihin ja pitämään niitä tosina. Uskomukset voidaan onneksi kuitenkin päihittää vain ja ainoastaan uskaltamalla ja kokeilemalla, menemällä pelkoja päin.

Mikä sai minut alunperin kokeilemaan mehu-smoothiepaastoa?

Ensimmäinen mehu-smoothiepaastoni oli ainutlaatuinen kokemus

Kuin tein ensimmäisen mehu-smoothiepaastoni, oli kokemukseni siitä todella voimallinen! Sen aikana tai oikeastaan paaston jälkeen minulle valkeni osa sieluntehtävästäni. Olen itselleni ikuisesti kiitollinen, että uskalsin tarttua tähän mahdollisuuteen ja uskalsin mennä mukaan mehu-smoothiepaastoon. Useinhan sanotaan, että kannattaa mennä omia pelkojaan kohti, koska ne tuottavat sinulle paljon enemmän kuin osaat kuvitellakkaan. Energisoiva paasto -verkkokurssini on yksi palanen sieluntehtävääni ja haluan auttaa juuri sinua oivaltamaan ja löytämään punaisen langan elämääsi.

Jokainen mehu-smoothiepaasto on aina erilainen ja sen vaikutukset riippuvat täysin elämäntilanteestasi, sen hetkisestä tietoisuuden tasostasi, sekä tietysti siitä osaatko hiljentyä ja rauhoittua paaston aikana kuulemaan omaa sisäistä ääntäsi. Kun tein seuraavan mehu-smoothiepaastoni, odotukseni olivat korkealla, mutta en tiennyt kuitenkaan mitä odottaa. Matkani aikana löysin sisäisen rauhan, luottamisen tunteen siihen, että kaikki menee juuri niin kuin pitääkin. Minulla ei ollut pelkoja ollenkaan ja paaston aikana tuntui, että pystyin irrottaa otteeni vastustelusta ja antautua maailmankaikkeudelle virran vietäväksi. Päästin irti jostain, mutta en oikein tarkkaan tiennyt edes mistä, mutta ehkä se selviää myöhemmin. Joka tapauksessa sisäisen rauhan löytäminen elämässä on äärimmäisen tärkeää, sillä ilman sitä sinun on vaikeaa mennä eteenpäin. Itseni kaltaiselle duracelpupulle se oli kuin lahja taivaasta! Pystyin yhtäkkiä meditoimaan paikallani rauhallisesti puolisen tuntia, ilman että ajatukseni laukkasivat päässäni edestakaisin. Koen, että meditoiminen on aika haasteellista monelle nykyajan hektisessä maailmassa.

Mikä on Energisoiva mehu-smoothiepaasto-verkkovalmennus?

Energisoiva paasto on tietoinen matka itseesi

Olen pyrkinyt tekemään Energisoivan mehu-smoothiepaasto -verkkokurssini kokonaisvaltaiseksi paketiksi. Kokonaisvaltainen paketti käsittää niin fyysisen kuin henkisenkin puolesi. Lisäksi valmennus on helppo toteuttaa, sillä sinun tarvitsee vain tehdä paasto, koska saat kaikki ohjeistukset valmiina. Voit vain laskeutua Energisoivan paaston ihanaan maailmaan ja odottaa mitä kaikkea paastomatkasi sinulle tuo. Pääset eroon sisäisistä toksiineista, samalla kuin henkinen tietoisuutesi laajenee. Lisäksi opit itsestäsi uusia asioita ja ymmärrät itseäsi paremmin. Sanontahan kuuluu: Opettele ensin ymmärtämään itseäsi ja vasta sitten voit ymmärtää muita <3

Energisoiva mehu-smoothiepaasto-verkkovalmennus

Pieni kurkkaus Energisoivan mehu-smoothiepaasto-verkkokurssin sisältöön

Kuten olen sinulle kertonut, niin Energisoiva paasto -verkkovalmennukseni on kokonaisvaltainen valmennus. Siinä yhdistyvät niin fyysinen kuin henkinen puhdistautuminen ja sen avulla voit päästä uudelle tasolle. Mutta mitä kaikkea Energisoiva paastokurssini sitten sisältää?

 • Tietoa chakroista ja niiden vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja listan siitä mihin kehon fyysiseen osaan mikäkin chakra liittyy
 • Yhteensä 7 videota eli jokaiselle chakralle omansa.
 • Chakrojen värien mukaan menevät mehu-smoothiereseptit, yhteensä 40 reseptiä
 1. Juurichahka | Punainen
 2. Sakraalichakra | Oranssi
 3. Solar plexus | Keltainen
 4. Sydänchakra | Vihreä
 5. Kurkkuchakra | Sininen (sininen ja violetti)
 6. Otsachakra | Indigo (sininen ja violetti)
 7. Kruunuchakra | Violetti (violetti ja valkoinen)
 • Toksiinien poistoinfon, jossa kerron tarkasti ja päiväkohtaisesti kuinka laskeudut lempeästi paastoon
 • Laajan opastuksen mehu-smoothieiden maailmaan (valmistus, säilytys, raaka-aineet)
 • Luettelon raaka-aineista, joita kannattaa suosia luomulaatuisena ja luettelon tuotteista, joita voit syödä ei-luomulaatuisena
 • Tarkan opastusvideon suolentyhjennykseen
 • Lisäravinnelistan, jolla voit halutessasi tehostaa kehon puhdistautumista
 • Jokaiselle seitsemälle chakralle oman värähtelytaajuuden jota voit kuunnella rentoutuessasi
 • Extrabonuksena saat 15-sivuisen chakrojen rentoutusoppaan

Rentoutusoppaassa läpikäydään kaikki 7 chakraa ja niiden tasapainottajat. Jokaiselle chakralle on erilliset rentoutusharjoitukset. Lisäksi oppaasta löytyvät puhdistautumisen tehokeinot, joilla voit maksimoida Energisoivan paaston puhdistavat vaikutukset.

Oletko valmis Energisoivaan mehu-smoothiepaastoon, joka vie sinut uudelle tasolle?

Mikä sai minut alunperin kokeilemaan mehu-smoothiepaastoa?

Kategoria:
5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!

Ekoelämäni