Närästyksen luonnollinen hoitokeino on nestemäinen piihappovalmiste

Närästyksen

Närästyksen luonnollinen hoitokeino on nestemäinen piihappovalmiste. Närästykseen on yleensä olemassa useita erilaisia syitä ja satunnainen närästys on ok tietyissä tilanteissa, mutta jos vaiva on jatkuvaa, niin kannattaa siirtää katse ruokavalioon. Närästykseen vaikuttaa suuresti esimerkiksi oma pH-tasapainosi.

Närästykseen on olemassa luonnollinen hoitokeino

Vaikka kaikki palikat kehossa olisivat kunnossa, voi närästystä kuitenkin esiintyä esimerkiksi raskauden eri vaiheissa. Itselläni närästystä esiintyi varsinkin alkuraskaudesta ja vähensin siksi myös kahvin juontiani merkittävästi. Satunnaista närästystä voi myös esiintyä, vaikka ruokavalio olisikin pääosin kunnossa. Tulinen ruoka tai tuore pulla ovat useimmilla ohimeneviä närästyksen aiheuttajia. Apteekeista saa monia erilaisia närästyslääkkeitä, mutta niiden ainesosat ovat kuitenkin kaukana luonnollisista aineista.

Esimerkiksi Rennie joka on yksi tunnetuimmista närästyslääkkeistä sisältää monia erilaisia lisä- ja täyteaineita. Yksi ainesosa Renniessä on nestemäinen parafiini, joka luokitellaan lisäaineeksi. Samaa ainetta käytetään myös tuoreiden melonien, papaijoiden, mangojen, avokadojen ja ananasten sekä makeisten ja purukumin pintakäsittelyyn. Parafiini ei liukene veteen, ja sen sulamispiste on 40 – 70 celsiusasteen välillä, joten jos haluat hoitaa kehoasi luonnollisimmin, kehotan sinua miettimään kaksi kertaa ennen Rennien nappaamista suuhun.

Närästyksen luonnollinen hoitokeino on nestemäinen piihappovalmiste

Unohda Rennie ja ota käyttöön luonnollisempi vaihtoehto!

Onneksi närästyksen hoitoon on olemassa luonnollisimpiakin vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi nestemäinen piihappovalmiste. Nestemäisen piihapon vaikutus perustuu kahteen eri tehoaineeseen: Piidioksidiin ja karmelloosiin ja se on täysin luonnonmukainen valmiste. Pii on limakalvojen, sidekudosten ja hiusten sekä kynsien rakennusaine. Piihappo imeytyy hyvin ja käyttäytyy elimistössä samoin, kuin ravinnossa luonnostaan esiintyvä pii. “Pienikiteinen piikristalli kykenee myös sitomaan itseensä suuontelossa, ruokatorvessa, mahalaukussa ja suolistossa olevia ympäristömyrkkyjä̈. Erittäin tehokkaasti piihappo imee alumiinia itseensä. Eli se toimii erittäin hyvin myös toksiinien poistamiseksi kehosta. Karmelloosi taas on männystä saatava kuitumainen aine, joka muodostaa orgaanisen kalvon vatsalle, näin rauhoittaen sitä.  Se on myös vesiliukoinen, hajuton, lievästi emäksinen, myrkytön sekä̈ biologisesti hajoava polymeerinen yhdiste.

Närästyksen luonnollinen hoitokeino on nestemäinen piihappovalmiste

Nestemäisen piihappovalmisteen koostumus

Nestemäistä piihappovalmistetta myydään 250ml kokoisissa pienissä pulloissa ja itse kuljetan pulloa aina mukana repussani. Toki pullo on aika iso esimerkiksi käsilaukussa kuljetettavaksi, mutta kyllä hätä keinot keksii. Nykyään piihappoa valmistetaan onneksi myös kätevinä annospusseina joita voi napata esimerkiksi matkalle mukaan. Maku nestemäisessä piihappovalmisteessa on aika neutraali. Koostumus on hieman erikoinen, sellainen nestemäisen käsirasvan tyyppinen. Itselläni valmiste menee kyllä hyvin alas, vaikka koostumus onkin hieman erikoinen.

 

Kategoria:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!