Natural High -festivaali on itsensä kehittämistä

*Yhteistyöpalvelu saatu

Natural High -festivaali on itsensä kehittämistä. Sanat jotka tulevat festivaalista mieleen ovat onnellisuus, kiitollisuus ja päivitetty uusi minä. Kun kuulin, että Natural High Healing -festivaali haki yhteistyöbloggareita, laitoin hakemuksen oitis menemään. Haaveilin festivaaleille osallistumisesta jo muutamia vuosia sitten, mutta poikamme oli niin pieni, joten päätin toistaiseksi unohtaa ajatuksen. Ajatus jäi kuitenkin itämään ja siksi olin ihan innoissani, kun kuulin että olen päässyt tekemään yhteistyötä Natural High Healing -festivaalin kanssa! Festivaalin suhteen minulla ei ollut odotuksia ja lähdin mieli avoinna ja jännittynyt tunne rinnassani festivaaleille. Lähdinhän kuitenkin yksin ihan uuteen paikkaan, jota en ole siis elämässäni koskaan ennen tehnyt, joten nyt oli juuri sen aika!

Natural High -festivaali on itsensä kehittämistä

Ansku Marjusaari, Natural High Healing -festivaali 2021

Jos haluat kasvaa henkisesti, nämä festivaalit on kuin sinulle tehty

Jos olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä, tämä festivaali on sinun. Natural High Healing -festivaali on tosiaan itsensä kehittämisen tapahtuma. Tarjolla on niin meditaatiota, tanssia kun erilaisia hoitojakin sekä omien traumojen vapauttamista. Mahtavintahan tapahtumassa oli se, että kokemukset sai jakaa samanhenkisten ihmisten kanssa ja samalla löytää niitä omia hengenheimolaisia. Festivaali järjestettiin kauniissa maalaisympäristössä ja siellä tunnelma oli kohdillaan ja kelikin oli mitä mainioin!

Festareilla ei tule tylsää hetkeä

Festareilla tarjontaa on moneen makuun ja työpajoja on monia erilaisia. Työpajat kuuluvat lipun hintaan, joka on mielestäni aika edullinen, kun vertaa sitä että kuinka paljon sillä saa erilaisia huikeita kokemuksia. Työpajoihin pääsee jonotussysteemillä eli jos halusit jonnekin työpajaan, on paikalla paras olla hyvissä ajoin, että pääsee sisälle. Mieleen työpajoista jäi erityisesti löydä sisäinen lapsesi työpaja, sielun opastama matka ja löydä luonnon alkuvoima sisältäsi. Lisäksi festareilla oli tarjolla terveellistä kasvisruokaa ja raaka-kakkuja sekä kombutsaa. Ei kai sitä ihminen muuta tarvitsekaan

Tiina Valavaara, Natural High Healing -festivaali 2021

Löydä sisäinen lapsesi työpaja

Löydä sisäinen työpajasi työpajaan päädyin hiukan sattumalta (näin jälkikäteen mietittynä ei ole olemassa sattumia), koska ystäväni oli ollut pajassa ja kehui sitä todella paljon, niinpä päätin myös kokeilla. En tiennyt oikeastaan mitä odottaa, sillä työpajan nimi ei oikeastaan kertonut minulle juurikaan mitään. Meditatiivinen kokemus alkoi energian nostatuksella ja siihen käytettiin apuna palo santoa. Palo santo on pyhää puuta, jota kutsutaan myös maagiseksi ja mystiseksi puuksi. Palo santoa käytetään apuna meditaatioissa, tilojen puhdistuksessa ja se soveltuu myös suitsukkeeksi. Sitä käyttävät yleisesti shamaanit ja parantajat. Tämän jälkeen matka alkoi kertomuksella Äiti Maasta ja kasveista, josta se eteni siihen pisteeseen saakka, kun olin äidin vatsassa vielä vauvana. Harjoitus tehtiin alustalla maaten silmät kiinni.

Kokemus eteni vuosi vuodelta eteenpäin äidin vatsassa olevasta vauvasta isoon lapseen saakka. Joka ikävuodelle vietiin valoa itselle ja läheisille, jotka ovat olleet elämässä mukana kun olin ollut pieni. Matka jatkui aina vuosi vuodelta eteenpäin lähettäen valoa ja siunausta itselleni.

Sami Mannerheimo, Natural High Healing -festivaali 2021

Anne Mattsson, Natural High Healing -festivaali 2021

Meditatiivinen kokemus perustuu yhteiseen tietoisuuteen eli kvanttikenttään

Kvanttikentällä aika on lineaarista tai oikeastaan aikaa ei ole, eli voit palata esimerkiksi menneeseen korjaamaan asioita ja antamaan anteeksi henkilöille, jotka ovat kohdelleet sinua huonosti menneisyydessä. Kun pääset tietoisuuskentälle meditaatiossa, mikä tahansa on käytännössä mahdollista, mutta kentälle ei pääse vahingossa, vaan meditaatiota pitää harjoitella ja tietoisuutta täytyy laajentaa rutkasti, että pystyy pääsemään käsiksi tuohon ihmeelliseen kenttään. Tämä tarkoittaa myös kolmannen silmän eli kuudennen chakran toimimista kunnolla.   Periaatteessa mennyt on mennyttä, mutta kuitenkin voit halutessasi matkata menneeseen ja hoitaa esimerkiksi traumaattisia kokemuksia ja antaa anteeksi joko itsellesi tai muille ja vielä valoa menneisyyteen ja samalla vapautua huonoista energioista.

Meditaatio – pysähtymistä itsensä äärelle

On paljon tutkimuksia, joissa ryhmämeditaatiolla pääsee parempaan meditatiiviseen tilaan, sillä siinä on koko ryhmän tuki mukana. Luulen, että juuri tämän seikan takia meditatiiviset kokemukset festivaalilla olivatkin varmasti niin voimakkaita, sillä jokaisella oli takanaan aina se koko ryhmän tuki ja hyvä energia.

Jos meditaatioharjoitukset ja itsesi kehittäminen kiinnostavat, suosittelen ehdottomasti tutustumaan Dr. Joe Dispenzan kirjoihin kuten: Luo itsesi uudelleen ja Becoming Supernatural. Niissä pääset kiinni siihen mitä meditaatio oikeasti on. Kuinka pääset meditatiiviseen tilaan ja miten voit käyttää kvanttikenttää tukena itsesi kehittämisessä ja omannäköisen elämän elämisessä.

Natural High -festivaali on itsensä kehittämistä

Sami Mannerheimo, Natural High Healing -festivaali 2021

Natural High -festivaali ei ole pelkkää meditoimista

Festareilla raikui myös laadukas musiikki ja jos tanssijalkaa yhtäänkään vipatti, sai siihen apua nopeasti. Itse löysin soittolistalleni paljon uusia ja erilaisia suosikkeja. Minulle tuli ihan nuoruusajat mieleen, jolloin käytiin kaverin kanssa keskiviikkoisin baarissa tanssimassa selvin päin. Voi sitä euforiaa mihin pääsekään ilman mitään päihteitä, suosittelen kokeilemaan! Tanssi on myös erittäin hyvä keino vapautua, rentoutua ja heittäytyä energian vietäväksi.

Festivaaleilla oli myös erilaisia hoitomuotoja

Menin festivaaleille tosiaan mieli avoinna ja halusin ehdottomasti koettaa jotain täysin uudenlaista hoitoa. Festivaaleilla oli tarjolla siis erilaisia hoitoja, joten valitsin hoidokseni Risto-Matti Rantasen hoidon, koska se kuulosti todella mielenkiintoiselta. Hän tekee kanavoituja parantavia hoitoja ja toimii vain välineenä viisaille ja voimakkaille henkioppaille.  Olin todella innoissani hoidosta ja odotin mielenkiinnolla mitä tuleman piti.  Hoito alkoi käsieni manipuloinnilla ja huomasin välittömästi hänen laittaessaan kätensä oikean käteni päälle lämpöä oikean kylkiluuni alla. Luulin aluksi kuvittelevani koko jutun, mutta hänen siirtyessään käsittelemään vatsan seutua, huomasin hänen siirtyvän juuri samaiseen kohtaan, missä tunsin lämpöä hoidon alussa. Ilmeisesti pisteestä vapautettiin energiaa juuri akupainannan avulla ja huomasinkin pian pienen kirpaisun kylkiluussani.

Tämän lisäksi käsittely keskittyi aika paljon kaulan alueelleni, enkä ihmetellyt, sillä minulla on ollut ennemmin ongelmia kilpirauhasen kassa ja minulta on leikattu struuma pois. Tämän jälkeen hoito keskittyi päähäni ja Risto-Matti painoi sormillaan päätäni ja tuntui kuin hänen sormistaan olisi valunut hyvää vaaleaa energiaa aivoihini. Tiedätkö sen tunteen, kun olet ulkona ja alkaa sataa kovaa vettä ja vesi juoksee päästäsi alas? Tunne oli hieman samanlainen, mutta energiaa ”valui” rauhallisemmin. Hoito oli aivan uskomaton kokemus kaikin puolin. Hoidon jälkeen oloni oli todella rentoutunut, siis todella rentoutunut. Aivan kuin olisin vetänyt rankan treenin ja sen jälkeen saunonut ja syönyt hyvin. Olo oli suorastaan euforinen. En muista milloin oloni olisi ollut noin rento ja levännyt. Risto tekee hoitoja Turussa ja Tampereella ja en voi kun suositella häntä!

Natural High Healing

Sami Mannerheimo, Natural High Healing -festivaali 2021

Ehdottomasti ensi vuonna uusiksi!

Kaiken kaikkiaan kokemus oli aivan mahtava! En tiedä mitä muuta voi odottaa festivaaleilta, jossa on ihmisiä jotka kaikki ovat niin sanotusti samalla kartalla ja omaavat saman tietoisuuden tason kuin itse. Vaikka olin yksin matkassa, löysin niin uusia kuin vanhoja kavereitakin seurakseni. Näillä festareilla ei kenenkään tarvitse olla yksin ja varmasti löydät seuraa, kunhan olet mieli avoinna! Kiitos ja kumarrus, nähdään ensi vuonna uudestaan! <3

Kategoria:

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.