6 asiaa joilla saat lisättyä tietoisuuttasi

Kiitollisuusharjoitus - Miksi sinunkin tulisi tehdä sitä?

6 asiaa joilla saat lisättyä tietoisuuttasi. Ainahan sanotaan, että kaikki tapahtuu juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Mutta kuitenkin voit kääriä hihasi jo nyt ja aloittaa tietoisen matkan tekemiseen ja samalla ruveta luomaan juuri sellaista elämää mistä olet aina haaveillut. Kuulostaako liian helpolta? Vai uskotko kaiken olevan mahdollista? Jos vain haluat ja päätät itse ottaa asioista selvää niin voit kohdata rohkeasti myös varjopuoltasi.

Tule tietoiseksi omasta itsestäsi

Ensimmäinen seikka joka sinun kuuluu tehdä on se, että tulet tietoiseksi itsestäsi ja siitä kuinka luot itse omilla ajatuksillasi ja sanoillasi tulevaisuuttasi. Jos et ymmärrä tätä tai et halua ottaa vastuuta omista teoistasi, et tule etenemään henkisellä matkallasi. Vain rohkea rokan syö. Tunnusta siis, että olet vain ihminen ja teet erehdyksiä, koska ne erehdykset ovat juuri niitä jotka vievät sinua eteenpäin. Erehdys = aina oppimatka. Ymmärrä, että jokainen niin sanottu vastoinkäyminen on myös oppimatka ja kun ymmärrät tämän, olet jo pitkällä!

Joko luit tämän >> Miksi puhtaaseen veteen kannattaa erityisesti panostaa?

Ole tietoinen miten ajatuksesi vaikuttavat kaikkeen

On aika ottaa seuraava askel. Monet asiat vaikuttavat tietoisuuden kasvuun ja itselläni siihen kimmokkeen antoi elintarviketeollisuus ja se, miten ymmärsin että oikeastaan kaikki isot korporaatiot ajattelevat vain rahaa, eivätkä ihmisten terveyttä. Täältä voit kurkata kuinka blogini sai alkunsa. Olen aina ollut innokas ”salapoliisi” ja yleensä kun alan tutkimaan haluamaani asiaa, teen sen aina perinpohjin.

Itselläni on takana omakohtainen kokemus, miten ruokavaliomuutos auttoi iho-oireisiini ja pian ymmärsin, että ruokavaliolla voidaan vaikuttaa koko terveyteen kattavasti. Kuitenkin valtamediassa vähätellään ruokavalion osuutta erilaisiin sairauksiin ja niiden parantumisiin. Joka tapauksessa on olemassa paljon näyttöä esimerkiksi 2-tyypin diabeteksen hoidosta ruokavaliolla (mm. Iso-Britanniassa ihmisiä hoidetaan pääsääntöisesti ruokavaliolla), MS-taudin, psoriasiksen, atooppisen ihon, ja muiden immuunisairauksien hoitamisesta ruokavaliolla. Vaikka sairautta ei saada kokonaan pois, saadaan se yleensä melkein oireettomaksi. On myös tehty paljon tutkimuksia, joissa masennus väheni potilaan alettua syömään laadukasta omega 3 -öljyä sekä D-vitamiinia!

Ohessa luettelen asioita joita olen itse kokeillut, mutta se ei tarkoita että kaikkien tulisi kokeilla kaikkia, vaan jokainen tekee juuri niin kuin tuntuu hyvältä.

6 asiaa joilla saat lisättyä tietoisuuttasi

Tähtikartan eli syntymäkartan tulkinta

Oman syntymäkartan tulkinnasta on helppo aloittaa. Melkeinpä sanotaan, jotta jokainen valitsee karttansa ja uskon, että asia on juuri näin. Ainakin omalla kohdallani tulkinta meni täysin nappiin. Sain vastauksia kauan pähkäilemiin kysymyksiini.

Syntymäkarttani ei ollut mitenkään perinteinen kaksosen kartta ja jos totta puhutaan, niin en ollut asiasta yllättynyt.  Kartallani oli todella vahva ja voimakas kaksosen painotus. Persoonallisista planeetoista kolme osui kaksoseen, joka on iso määrä. Tulkinta alkoi päämerkkieni läpikäynnillä, jonka jälkeen siirryttiin pikkuhiljaa syvemmälle ja syvemmälle astrologian saloihin. Katso täältä lisää tulkinnastani.

Saattaisit pitää myös tästä >> Miksi puhtaaseen veteen kannattaa erityisesti panostaa?

Puhdas ruokavalio

Puhdas ruokavalio on kaiken A ja O. Jotta voisit päästä lähemmäs itseäsi ja itsetuntemustasi, ruokavalio kannattaa pitää kunnossa. Jokaisen täytyy kuitenkin löytää itselleen sopiva ruokavalio ja kaikki ei todellakaan sovi kaikille. Voit lukea täältä lisää, miten löydät oikeanlaisen ruokavalion itsellesi.

6 asiaa joilla saat lisättyä tietoisuuttasi

Rauhoittuminen / meditaatio

Rauhoittuminen on olennainen osa henkistä kasvua. Suurin osa ihmisistä paahtaa menemään 24/7 ja ihmettelee miten elämä ei muutu mihinkään, tai he eivät saa haluamaansa johdatusta tai kuule intuitionsa ääntä. Todellisuudessa sinua johdatetaan jatkuvasti intuition voimalla. On eri asia, huomaatko hienovaraisia viestejä ollenkaan. Kun rauhoitut, voit kuulla paremmin omaa sisäistä ääntäsi. meditointi voi olla aika haastavaa ensikertalaiselle, mutta myös muunlainen rauhoittuminen toimii. Pääasia on se, että oikeasti pysähdyt ja olet tekemättä mitään.

Kehon ja mielen puhdistaminen

Keho ja mieli ovat kokonaisuus. Molemmat vaikuttavat siis toisiinsa. Kun puhdistat kehoasi, mielesikin puhdistuu kun keskität energiasi siihen. Helppo tapa lähteä liikkeelle on esimerkiksi mehu- smoothiepaasto.

6 asiaa joilla saat lisättyä tietoisuuttasi

Kanavointi

Kanavointi on hyvin selväaistisen ihmisen tulkinta. Hän tulkitsee oppaitasi, sekä korkeampaa minääsi. Tulkinnassa voi kysyä ihan mitä vain mielessäsi liikkuu ja omaan elämääsi liittyviä asioita. Kysymykset voivat koskettaa esimerkiksi suuntaasi, elämäntehtävääsi, työtäsi, perhettäsi. Mitä vain mikä sinua askarruttaa. Yleensä tulkinnassa tulee esille asioita, joita olet etukäteen miettinyt ilman, että ehdit niistä edes mainita. Itse sain kanavoinnista todella paljon irti ja sitä voin kyllä suositella, jos elämäntehtäväsi on vielä kadoksissa.

6 asiaa joilla saat lisättyä tietoisuuttasi

Linkitys

Linkitys on hyvin selvätietoisen ihmisen tekemä hoito/tulkinta. Linkittäjä menee energiakenttääsi ja tulkitsee asioita, joita sielä näkee. Samalla linkittäjä voi hoitaa chakrojasi, jos niissä on jotain epätasapainoja tai muita vajauksia. Energiakenttä eli kvanttikenttä on näkymätön kenttä, johon saat yhteyden tietoisuutesi avulla. ”Kvanttimallissa fyysinen maailmakaikkeus on immateriaalinen ja yhtenäinen informaatiokenttä, jonka osat ovat yhteydessä toisiinsa ja joka on potentiaalisesti kaikkea, mutta fyysisesti ei mitään”. Kvanttikentällä sinun ei tarvitse olla kosketuksissa tai edes lähellä fyysisiä elementtejä vaikuttaaksesi niihin tai tullaksesi vaikutetuksi. Fyysinen kehosi koostuu järjestäytyneistä energian ja informaation aaltopaketeista, jotka ovat yhteydessä kaikkeen kvanttikentällä. Sinä, minä ja kaikki säteilemme yksilöllisiä energia-aaltoja ja energia sisältää informaatiota.

Linkitys tapahtuu hieman samalla tavalla kuin kaukoenergiahoito, mutta linkityksessä linkittäjä menee tosiaan tietoisuuskenttääsi ja auraasi, eli vielä lähemmäs sinua kuin mitä pelkässä energiahoidossa tapahtuu.

 

Lähteet

Dispenza, Joe 2021- Luo itsesi uudelleen

Kategoria:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 vinkkiä vähentämään kemikaali

Haluatko vähentää kemikaalikuormaasi?

Tilaa 5 vinkin miniopas ja tasapainoita kehosi!

Ekoelämäni